Selasa, 5 Jun 2012

Penghargaan #3: Pengomen Sejati Bulan Mei

 

Entri penghargaan ni Dieyna akan keluarkan setiap bulan, dan entri ini adalah entri ketiga sejak Dieyna menggunakan widget Top Commentator. Korang pun boleh menggunakannya.. Cuma KLIK SINI untuk membaca tutorial mengenainya.

Rasanya tak perlu Dieyna mengulas panjang lebar tentang entri ini. Korang boleh tengok sendiri siapakan pengomen sejati bulan Mei blog Dieyna ini.. Siapakah yang mendahului carta dan feed URLnya akan berada di singgahsana blog ini? Jom kita tengok sama-sama..

1

2

3

jeng jeng jeng

may

Korang nampak tu?? Merekalah 10 pengomen sejati blog Dieyna bagi bulan Mei.

Nampaknya takhta yang dipegang oleh cikgu Etuza selama 2 bulan , boleh rujuk ENTRI INI DAN INI.. dirampas dengan penuh sopan santunnya oleh

9NOL4

 

Oleh itu, bermula 7 Jun 2012, Feed URL blog 9NoL4 akan mengambil takhta yang disandang oleh Cikgu Etuza. Feed URL blog 9NoL4 akan berada di takhta sehingga 7 Julai 2012.

Bagi pengomen sejati yang lain pula, sepatutnya blog korang akan direview namun Memandangkan carta ini dah dua bulan dikuasai oleh blogger yang sama je. Mungkin Dieyna kena fikirkan reward lain. Dieyna cuma review blog yang belum direview sahaja. Jelas tak>>>??? So tunggu yer..

 

Sekian, terima kasih.

 

p/s : Blogger lain, korang pun berpeluang direview.. Komen entri blog ini, dan sekiranya korang tersenarai dalam carta 10 pengomen sejati, maka blog korang akan direview oleh Dieyna… Mudah sahaja…

23 Blogger Bersuara:

~Sweet Honesty~ berkata...

uwaaaaa...kalah ngan cigu fariza laaa..huhhhuhuhu..harus gigih lepas neee

Yumida berkata...

uhuk2..ade jg kt sana..tahniah pd 9NOL4...dia mmg super sporting kannnn

Chic Na berkata...

tahniah Jaa dpt title baru.
terlist dlm pengomen sejati pun dh happy. :)

izan mama mia berkata...

tahniah pada mereka yg rajin komen... :)

Aine Ainun berkata...

Tahniah kamu kamu=)))

tak terkejar AA=)))

@ deqla manjew berkata...

eh nape deqla sorang je ada tanda @ eh??? hihihi....

Masz Sidek berkata...

Tahniah 9NOL4....
tahniah kpd mereka2 yg tersenarai jugak...
Happy blogging semua... :)

9n0L4 berkata...

tersipu² pulak rsnye bila masuk blog ni esok luse. hehehe. mekasihhhh sume, specialnya buat kak dieyna. ;)

Cinta Misteri berkata...

Weee CiM blom cukup segar nk jd pengomen sejati. Harus lbh berusaha brjoging ke sini selalu.

aReLaN berkata...

hohoho...si 9n0L4 memang kuat mengomen kat mana.bagus betul dia. :P

Wanieys berkata...

tahniah pada yg rajin komen...wahhh wani nk masuk juga carta tu...hihhi....

dyabunga berkata...

tahniah kepada pengomen sejati..hihi

Kunang-Kunang berkata...

Salam Dieyna,

Tahniah pada para pengomen sejati.

Miss BaNu berkata...

wahhh mcm main bola,rampas merampas gitu hehe..tahniah pada yg tercalon sbg pengomen sejati tuh..teruskan usaha lgi..

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wahhh...tahniah yer semua yang sejati-sejati tue...:)

9n0L4 berkata...

haha. pok pek pok pek duk mengomen org je keje nye.

9n0L4 berkata...

hoho. super sporting cmne tu ehhh. kembang semangkuk dah ni. ;)

Yana Libra berkata...

yes! berjaya jugak akhirnya masuk dalam list..hehe :p

first time ni saya dapat masuk dalam list akak..huhu~~ :)

etuza berkata...

dah jatuh saham saya ya..dah tak larat berlari bagai org muda..tak apa slow pun baik juga kan ..terjah juga n pasti ada jejak kenangan dari PESONA.

etuza berkata...

blog tentang kita seolah menapak popularitinya. Di blog Pesona juga dia hebat. tahniah ya Tentang Kita..

9n0L4 berkata...

mekasihhhh. masz pun rajin juge skrg. ;)

9n0L4 berkata...

thanks chic na. bulan depan chic na pulak ye. hee.

kinara kinatara berkata...

bilelah kina nak dapat masuk dalam pengomen sejati nyh kan..hehe...

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT