Selasa, 5 Jun 2012

Siapa rajin singgah sini?

 

Kali ni Dieyna nak open bloglist ni.. Terbuka bukan untuk GSF.. Korang dah ada ruang khas dah.. Hehe Jangan marah ye..  Senyum skit…

Okey, Dieyna nak pendekkan cerita skit… Dieyna sedang mencari blogger yang rajin singgah kat blog Dieyna ni dan rajin juga meninggalkan jejak di blog Dieyna.. Dieyna nak masukkan URL BLOG diorang dalam BLOGLIST YANG RAMAH TAMAH kat sidebar tu..

Setiap kali Dieyna publish kan komen, Dieyna perasan ada pengomen bukan dalam kalangan Group Segar Follower.. Jadi, bagi menghargai kalian yang rajin singgah sini.. Dieyna nak masukkan link blog korang dalam bloglist.. Senanglah Dieyna berkunjung balas kat rumah korang pulak… Adil kan??

Dah baca habis entri ni kan.. Tugas korang senang sahaja.. Tinggalkan link blog korang dalam ruangan komen di bawah ni..

P/S : Kalau korang sudi, letaklah jugak link blog Dieyna kat blog korang ye… hehe

Harap sangat.. Deru Ombak, Kunang-Kunang, Siti BTP, YayansMum, InaZamri, SumeSakan dan beberapa nama yang biasa singgah singgah baca dan komen di entri ni ye.. Sebab Dieyna selalu ke blog diorang… :)Red rose

37 Blogger Bersuara:

Arina Shamsul berkata...

penghargaan yang terbaik kak :)

Miss BaNu berkata...

hehee saya saya saya..eh lupa dh tercalon dlm GSF dh hehe...

Deqla manjew berkata...

wlupun dah ada dlm GSF tp deqla nk jugak ada dlm bloglist tu..boleh ke kak? haha...tamak!

~Sweet Honesty~ berkata...

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/

Sila silaaaaa.. hihi..

Cik Nur berkata...

Nak jugakk..! nur dengan deqla nampak sangat tamaknya kan kak..hihihih.. :)

Yumida berkata...

yup..diakui tu kak...mereka berhak dpt penghargaan :)
sampaikn sy ade 6 bloglist kt sidebar...

Yumida berkata...

sokong!

Yumida berkata...

aah..sm la

Yumida berkata...

"blh" ni akok yg menyahut ni..kikiki

Deru Ombak berkata...

Cak Ana..

Kakya dah sampai niii...heheh

Ni alamat rumah kakya

Http://deruombak.blogspot.com.

Tenkiu selama ni sudi singgah jenguk kakya eh..kakya parti bebas. Persahabatn kakya tanpa syarat. xoxo

Dieyna berkata...

Apa patut akak buat kat korang yang diatas ni.. nak kena sepit ketam ni sorang skit.. hehe nakal tul adik-adik akak ni..... ish

are_lin@yu berkata...

nice dear..hehe..ayu sokong 200%..hehe

Aine Ainun berkata...

Nak jugak, nk jugak...hehehee

kalo AA kan dieyna,
AA amek pengomen tegar,
pstu kpda mereka jua yg ltak blog AA dlam bloglist mereka..

Dieyna berkata...

Masalhnya Dieyna tak tahu siapa yang letak blog Dieyna dalam bloglist mereka.. hehe

Dieyna berkata...

ye ye kak ya sampai... XOXO.. Ana pun parti bebas dan bersekutu dengan GSF haha

9n0L4 berkata...

haha. saye tak nakal kan kak. ;)

9n0L4 berkata...

hihi. dorg mmg kemaruk nk kene sepit ketam tu.

Siti_btp berkata...

Selalu singgah kat blog Dieyna tapi jarang komen ,baca je kdg2 tak ade idea nak komen.

Akak nak tanya ni kenapa (Anda mungkin juga meminati) akak punya bloglah tak blh buka entrinya,perasan tak? minta tolong sgt2 ajar akak ye!.Terima kasih jadi pengomen tegar blog akak..

Nak tahu siapa bloglist blog Dieyna pergi kat statistik(rekabentuk) kat situ dpt tahu @ statistik Nufinang..

Deq's Qienz berkata...

hye diyana..dah lama akak letakkan link awk di blog kite..hehee..smg diyana berjaya yerr :)

dyabunga berkata...

dya pun nk masuk dlm bloglist tu!!hihi..

Masha Meisters berkata...

Masha boleh lagi tak kak? hehehehe

Deqla manjew berkata...

tamak sekali sekala je nur... hahaha

amirah berkata...

insyaAllah kalau ada masa memang akan dtg dan komen.. : )

Masz Sidek berkata...

akak... sy nak masuk dlm bloglist akak jugak...
masih ada kekosongan tak??? hehehe

http://masrinasidek.blogspot.com/

lelamaisara berkata...

eeee...semua nak...saya pon nak jugak la kak...boleh ke

Cik Penguin_Solehah berkata...

kita gsf^^..hehe,bagus2x,hargai reader=)

Cik Penguin_Solehah berkata...

bagus2,hargai lah reader sebab mereka yang bagi 'life' kat blog kita =)

izan mama mia berkata...

mereka yg rajin komen mmg patut dihargai...

Chic Na berkata...

haiii yg gsf sume nak bolot ni camne ni kak? hekhekhek.. btul tu kak, readers lain pun kena bg penghargaan gak kan. :)

Nazayiena berkata...

Nak juga msk dlm bloglist tu....
nanti Kak Nurul mskkan Dyiena dlm bloglist kita.
nazayiena76.blogspot.com

Yana Libra berkata...

ooo..ni macam perjanjian nak tukar bloglist ke? hehe~

Chic Na berkata...

kak, coklat tak cair. cik na packing dlm kotak polisterin. kurier sehari je sampai. :)

LYAfrina berkata...

selamat manmbah kenalan kak

Si Matatajam berkata...

M sokong ja.... Itu hak masing2 kan!

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

nih alamat umah YM, kot2 tersesat, hehe...jgn lupa dtg taw!hiks....

http://www.yayansmum.com

YM dah lama letak Dieyna kat Reading materials YM...:)

etuza berkata...

semestinya dalam berblog open kpda semua, cuma GFs ni special groupkan..teruskan usaha ya..

kinara kinatara berkata...

wah ramai nye yang komen..xnak kalah nyh,,heheeh:)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT