Isnin, 19 Mac 2012

Group Segar Follower

Ketinggalan plak malam ni, rupanya dah ada update tentang Group Follower Segar yang dianjurkan oleh Bunga Hati Mama.. Takde idea nak menulis panjang lebar sebab baru je bangun tido hehe buntu weh,, Maka korang- korang yang hadir ke blog Dieyna ni jemputlah juga singgah ke blog mereka ini.. Pasti akan ada banyak info yang menarik untuk dibaca. Dieyna pun nak menjelajah blog mereka juga ni...
Selamat berkenalan para sahabat maya sekalian. Marilah kita saling kunjung mengunjungi antara satu sama lain.

7 Blogger Bersuara:

Cik Nur berkata...

salam kenal.. :)

Cik Aini Lavender's berkata...

hai..salam kenal n salam ukhuwah =p

Chic Na berkata...

Salam perkenalan Dieyna.. :)

Arina Shamsul berkata...

assalammualaikum kak :) terima kasih atas sokongan dan entri ini kak :)

semoga dengan cara ini akan menyemarakkan lagi semangat kita untuk bersahabat :)

@ deqla manjew berkata...

salam...kita sudah jadi geng ! huhu... done follow awk.. :)

Solehah Shamsuddin berkata...

Salam perkenalan Dieyna.Kita sudah satu geng sekarang.Nice to meet u.eheee

Deq's Qienz berkata...

hidup GSF..hehee..

p/s : yerr mmg rugi cik Qhayra..dia peminat no.1 upin ipin tp bila jumpa takut plak dia..hehee

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT