Selasa, 12 Jun 2012

Baik punya Idea...

Sejak dua menjak ni, otak jadi buntu.. hehe agaknya selepas penangan entri B.U.N.T.U hari tu kot.. Lagipun dah start sekolah semula, otak jadi banyak persimpangan.. haha berliku-liku dan bercabang- cabang.. Kerja dah bermula..  Berdepan dengan anak-anak yang ramai di sekolah, melayan kerenah mereka.. faham- faham jelah... :) senyum je... (Ye ke senyum je atau hehe gelak jahat) 

Memandangkan otak dah buntu nak fikir entri apa nak tulis, makanya.. Dieyna nak share satu benda yang Dieyna jumpa dalam facebook BUSSINESS CHEESE (nak order boleh klik LINK ye, haha dang lagi promot... bacalah LINK ni sekali... )

Abiss dah iklan kat atas, Korang boleh baca nota ni pulak.. Bagus gak idea ni .. 


p/s : Rumah siapa yang banyak nyamuk tu, boleh lah try petua ni.. haha mana tau berkesan... haha sambil gelak guling2.... 

27 Blogger Bersuara:

najihah berkata...

goling2 gelak

Nyue berkata...

ahahahha....nie yg keberapa kali nyue bc isu psl nyamuk nie..serius pelik..ehehhe

Yana Libra berkata...

haha..trylah~~ :p

Si Matatajam berkata...

M pun dah baca Pasal nyamuk ni. Ha ha Ada ka yg wat camtu?

Wanieys berkata...

hahahaha.....try la tgk berhasil ke x hihi

Kazman / Sue berkata...

haaa3x.... memang lawak .... tapi kalau ikut rasionalnya jika selipar tu di bawa masuk/simpan dalam bekas maka ia tidak akan meninggalkan kesan bau badan/kaki kepada nyamuk maka terhindarlah kita dari serangan nyamuk kerana ia mencari mangsa menggunakan deria bau dan kesan haba dari badan kita. Kira macam infrared sensor la pada nyamuk tu.... cubalah... mana tahu berkesan....

Deqla manjew berkata...

otak buntu xpe cikgu...jgn bantut..hihih...selmt menjalankan tugas sebagai pendidik ye kak...kem salam kat ank murid yg encem2 tu eh...haha :p

N.Aima K berkata...

kesian ustaz tu kena jwb soklan cepu emas mcm ni hahahaha...

~Sweet Honesty~ berkata...

muahahaha..guling2 gelak gak neyhh.. (^_^).. bila buntu, kuarlah idea yg bukan2.. hihihi

amirah berkata...

hahaha...sape la punya soklan tu ye...

Cik Nur berkata...

hahahaha...baik punya soalankan... :)

lelamaisara berkata...

haha...sabau aje la....

Masz Sidek berkata...

hahahaha.... jom sembunyi selipar dlm rumah... ;p

Siti_btp berkata...

Hahaha...kelakar betul!!Apa apa aje lah

Masha Meisters berkata...

kihkihkih...harap2 ni la kali terakhir dengar soalan sebegini...hihi

dyabunga berkata...

jom-jom nyorok selipar!!!hhahaha

Yumida berkata...

haha..klakar..

Deq's Qienz berkata...

hahahaha..lawak aihh

Chic Na berkata...

hahaha.. ni yg tukang tanya ni serius ke main2 ni. adoii la. :)

Chic Na berkata...

kak, akak da bagi ke jwpn utk soalan buntu tu? kat ne?

kinara kinatara berkata...

haha..kina dah tertonggeng2 dah nyh..:)

etuza berkata...

kalau kita bakar rerumput kering dan keluar asap, nyamuk lari juga, alamak tak peranh amalkan petua ni, berkesan ke hhehe!

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

hehehe...petua yang sangat menarik...:) betul ke erk?kene try nie...hehehe

are_lin@yu berkata...

cheese??ayu suka jugak..;-)

Miss BaNu berkata...

hehehe kelakar tahap maharaja lawak dah..hehehe pandai plak nyamuk tuh berfikir yer haha

Arina Shamsul berkata...

muahahahahaha..venggong sungguh..hahaha

9n0L4 berkata...

hahaha. hok gini nok tanye ustaz jugok. berat nanang. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT