Isnin, 11 Jun 2012

Istimewa untuk Kina

Tiada kata yang mampu diucapkan.. Sungguh… Dieyna kenal Kina melalui laman sosial facebook , GSF FB.. Sekadar komen status yang ditinggalkan di group tersebut… sehinggalah Kina memasukkan entri terbarunya tika itu

express segmen: kina nak edit blog

Segmen ni Dieyna join dengan pantasnya, hehe lagipun dah lama nak upah orang edit blog.. Almaklumlah tak berapa pandai nak edit sendiri.. Alhamdulillah, Dieyna antara lima orang yang terpantas.. Senyum sampai ke telinga sekejap.. Bermula pada detik dan ketika itu, kami berhubung melalui laman mukabuku… Perbincangan demi perbincangan sehinggalah terhasilnya wajah baru blog wardahilmu ini.. Cantik tak??? hehe semua sponsor, Header mama Arina dan layout, Kina sponsor buat.. Katanya, nak edit dengan IKHLAS…

Terima kasih KINA.. Tak tahu nak bagi ungkapan apa.. Sejuta terima kasih rasa nak bagi..

Sepanjang berblogging ni, bersyukur sangat- sangat kerana dipertemukan dengan insan- insan yang sangat bermurah hati .. Terima kasih banyak-banyak

Cerita seterusnya pasal Kina…Nampak doodle ni.. Hadiah Kina untuk Dieyna.. Sungguh baik hati, dahlah tolong edit blog Dieyna yang pink menyerlah gitu ni.. siap bagi doodle comel lagi.. patutnya Dieyna yang perlu bagi something untuk Kina kan?? Ermmm….

Sesiapa yang baca entri ni.. jemputlah singgah blog KINA.. Banyak entri menarik yang ada di sana.. Klik je link kat bawah ni ye, korang akan sampai ke blog KINA…

HOME | TEMPAHAN | TUTURIAL |MARI BERCERITA | SAHABAT|CONTEST

 

p/s : Seronok sangat jumpa rakan blogger yang baik hati dan tak loket ilmu.. Semoga Allah memberkati kehidupan mereka..

33 Blogger Bersuara:

N.Aima K berkata...

wah baiknya kina ;)

Yumida berkata...

wah...sgt kiut...

Si Matatajam berkata...

Ni la semangat ukhwah yang kita inginkan... Tahniah kak.... Cantik blog ni... Especially header tu. mmg cute...

izan mama mia berkata...

rasanya tak pernah masuk blog tu...nk kena g ni

Miss BaNu berkata...

wah cantiknyer..bertuahnyer akak..

kinara kinatara berkata...

hehe..owh inilah entry yang di maksudkan ye..hehe..thanks akak..sket jep perkongsian 2,.hehe..law di panjangkan jodoh kita akan bertemu di alam nyata...hehe..btw,thanks untuk entry ini...kawan2 semua yang nak join segmen 2 masih ade 3 kosong okeyh...:)hehe..akak thanks sekali lagi untuk entry ni..:)

Deq's Qienz berkata...

wahhh baiknya kina..

Masz Sidek berkata...

wah... tahniah kak... makin berseri blog akak.. :)

Nyue berkata...

nyue pon rs xpernah ke blog tu...kne terjah nie..

Masz Sidek berkata...

kak... lupa pulak nak bagitahu... semple sebuk cheese yg akak kirum tu dah sampai hari jummat lepas... terima kasih kak... :)

Wanieys berkata...

kina mmg baik la....:))

lelamaisara berkata...

baik nye kina...seronok dapat kawan yng baik hati kan..:)

lelamaisara berkata...

Akak Dieya...kite dah bawak anak g klinik..memang die kena sakit tu...huuu...cian nak minum susu je merengek...:(

Yana Libra berkata...

wah...bagusnya..hehe~ :)

Rohani Hashim berkata...

dieyna, blog dieyna cantik ape.hihihi tapi betol la kalaua da pluang org nk edit blog ni, bg je kt org kan, sendiri nk buat amik masa 1hal, ke"rajinan"an tu 1hal ;)

izan mama mia berkata...

ololo...sorry dieyna...bukan tk sudi tapi saya dh plan benda ni dh lama....jgnlah marah...yer....senyum cket..huhu...mehmeh joint meh....nnt mana tau ada rezeki kita bt lagi...kan.insyallah

Cik Nur berkata...

Wah...patutlah blog ni nampak lain..ingtkan silap masuk blog tadi.hihihih

Misya Mialen berkata...

baiknya kina. murah rezeki sllu;)

dyabunga berkata...

patutlah dri ari tu dya masuk blog ni berseri2..hhihhihi

etuza berkata...

sejuk mata memandang blog kina, ada unsur hijau. nak terjah lah nanti ya..

Deqla manjew berkata...

baiknye dye...bertuah cikgu dieyna ada yg nk tolong edit...sakit pulak mata ni..haha...apapun, sweet sgt.. :)

Siti_btp berkata...

Beruntungnya Dieyna dpt kawan baik..Anak murid Dieyna ada Autisme kan jomlah join Fb Autisme Malaysia..Blh tahu tingkah laku budak2 sebegini..

Wanieys berkata...

wani tag kak diena kat entry ni :)

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ujian-dan-dugaan-buat-mereka.html

Dieyna berkata...

Ye kak.. terima kasih invite..

Dieyna berkata...

terjahlaa cikgu.. baik budaknya

Dieyna berkata...

sakit mata ke??? hehe pakai cermina mata ye.. hehe

Dieyna berkata...

terima kasih. kredit to kina tau

Dieyna berkata...

betul.. dia mmg baik hati

Dieyna berkata...

hehe cik nur wat lawak pulak

Dieyna berkata...

takpe.. saje je... hee

Dieyna berkata...

hehe syukur jumpa insan yang baik hati

Arina Shamsul berkata...

bertuah badan kak :)

9n0L4 berkata...

aikkkkkk. rase mcm komen dah entry ni. huhu. kite ade pun ade gok dudel gituuu. hee. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT