Ahad, 26 Oktober 2014

Cara Tangani Anak Ada Asma & Kurang Selera Makan

Alhamdulillah dah berbulan-bulan Dieyna bagi Hannah minum MEALSHAKE... Melalui pemerhatian terhadap anak sendiri, Hannah

  • dah jarang demam.. 
  • lelah @ asma - dah lama tak kena serangan asma tu, walaupun barubaru ni ada dia batuk berkahak.. tak payah nebulizer
  • selera makan bertambah - mintak makanan aja.. 
  • ramai yang tegur badannya dah nampak berisi sedikit....
  • Kulitnya pun dah lama tak dihampiri masalah kegatalan.. kalau tak memang sensitif kulitnya..
Syukur sangat- sangat...

MEALSHAKE ni bukan sahaja sesuai untuk kanak- kanak tetapi juga sangat sesuai untuk 
  • Ibu hamil yang tiada selera makan, morning sickness yang teruk.
  • Ibu menyusu yang ada kekangan baget untuk mendapatkan Energizing Soy Protein [ESP].
  • Ibu bapa yang telah berumur yang tidak makan secara sihat dan tidak suka makan vitamin berbentuk pil.
  • Kanak-kanak dan remaja yang sedang meningkat dewasa.
  • Sesiapa sahaja yang selalu tidak sempat untuk minum pagi-secawan Meal-Shake sudah cukup untuk anda.



Apa kata ibu- ibu lain terhadap Mealshake?



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit..



Berminat?? Tinggalkan komen di sini ataupun terus inbox Dieyna di 


ataupun 

whatsapp / sms/ viber/ LINE di talian 019-2481068.

HARGA TERBAIK MENANTI ANDA !!!

12 Blogger Bersuara:

Cinta Misteri berkata...

kannnn....dh nk puasa ni, kena byk minum susu.
just fyi, bila sahur minum susu, make sure berus gigi or kumur dgn listerin sbb susu boleh buat mulut berbau.

Yumida Huda berkata...

byk baca yg ni
mmg sgt bagus utk diamalkan
yumida minum susu kurang

adyna berkata...

Baru nk amik mealshake utk ank, saya lak minum esp dah ;)

Si Matatajam berkata...

Bagus gak yek mealshake ni..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurul start dah ganti puasa kak..banyak gila nak diganti sbb nurul pantang bulan puasa.shaklee produk mmg bagus.kat opis nie ramai dealer..huhu..n semuanya pengamal shaklee

Falsya berkata...

boleh usulkan kat husband nie..;D

Deq's Qienz berkata...

nt dq nk try dq halo akk ya..

are_lin@yu berkata...

produk shaklee mmg trbaik kn ;-)

aReLaN berkata...

hohohoh...promo baik punya. laki leh tak amek ni???

Arina Shamsul berkata...

wah..tak sabar nak rasa susu ni,kalau sedap nak oder banyak2..hehe.tp nanti selera menjadi2 lak kak..kang naik puluh2 lak nnt..aduii semput..hehehe.

skrg berat dah naik 4 kilo kak,setiap bulan 1 kilo..hehehe

eita berkata...

tak pernah tau plok pasal ni..macam best je ni..tambah2 nak pose...

Ayu Jafri berkata...

Ayu mmg bg Aryan minum mealshake since 2012 lagi...alhamdulillah sgt2 serasi dgn dia. :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT