Jumaat, 7 November 2014

Logo D Hannah Shoppe

Assalamualaikum..

Lama dah berangan nak creare logo sendiri untuk kedai online Dieyna tapi takde idea.. Kebetulan pulak hari ni ada idea lak.. bukan hebat sangat pun idea tu tapi boleh lah digunapakai hehe...

Tanpa memanjangkan cerita.. inilah logo terbaru D Hannah Shoppe...

Kedai Online Dieyna
 Produk yang dijual ialah produk makanan dan semestinya Suplemen cinta hatiku SHAKLEE.. Dieyna juga akan berkongsi info2 kesihatan di kedai online ini... Sila lah berkunjung dan jangan lupa klik butang LIKE ye... Oh ya, korang leh terus klik gambar Logo di atas untuk berkunjung ke mykedai ye...


Salam sayang
Dayana Bahar
932071
Shaklee Independent Distributor


2 Blogger Bersuara:

Rosmiza Ali berkata...

Amboi, ada logo baru dah.. Nice artwork kak! ^_^
RosmizaAliDotCom

Etuza Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/2014/11/misi-sudah-bermula-yang-baru-lama-mari.html
Etuza promosikan ya..sila usahakan untuk dapatv tropi

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT