Isnin, 21 Mei 2012

Selamat Datang Ahli Baru Group Segar Follower

Entri ini ringkas je.. Group Segar Follower dah tambah ahli baru... Asalnya 20 blogger kemudian jadi 25 blogger dan sekarang ahli bertambah lagi,, Group Segar Follower dah ada 30 ahli... Seronok bukan??

Kalau korang nak tahu Siapa ahli lama Group Segar Follower.. korang boleh klik kat >>>> SINI <<<<<.. dan merekalah ahli baru GSF...






Untuk pengetahuan korang, pengasas Group Segar Follower ini adalah Mama Arina.. Seorang ibu dan blogger yang sangat pemurah.. Kebanyakan header blog kami yakni ahli GSF adalah hasil air tangannya yang kreatif tu.. 

Nak tahu tak apa fungsi group ni??
1. Persahabatan alam maya... 
2. Pengunjung tetap ke blog setiap ahli.. maknanya tak sombonglaa... 
3. Rajin memeriahkan entri setiap ahli  dengan mencurahkan pendapat yang bernas lagi jitu serta padu.. hehe
4. Korang fikirlah sendiri setelah mengunjungi blog diorang n diri ini .. Hehe Tak kenal maka tak cinta tau... Sekadar peribahasa yer.. Bukan nak suruh bercinta.. hehe walaupun ada yang masih bujang trang tang tang.. Akhir kata....
Akhir kata.... 

35 Blogger Bersuara:

Miss BaNu berkata...

yer betul tu..welcome to our club..mmg best join GSF ni kan..terbaik..

~Sweet Honesty~ berkata...

muahahaha..bujang trang tang tang tu yg tak bleh blah.. tepat kene btg hidung sndiri..hihi..

Selamat datang semua ahli baru.. moga betambah meriah la blog kte lepas ne..(^_^)

Dieyna berkata...

dah join pasti tau macam mana kan???

Dieyna berkata...

haha memang nak tuju pada cik sweety pun .. haha

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wahh...ader group best....:-)

Cik Nur berkata...

hehehehe..bujang trang tang..tang mcm nur ye..hihihi..
Selamat datang buat ahli2 baru..salam perkenalan.. :)

Cik Nur berkata...

ada x komen nur...?

Aine Ainun berkata...

bertambha lagi sahabat...
moga ukhwah berkekalan..=)

Dieyna berkata...

nur bujang tra tang tang jugak eik.. hehe ingatkan cik sweety je hehe boleh dok kata gitu... ee

Dieyna berkata...

hehe mmg best... meriah entri dengan kehadiran diorang ni.... hehe

Dieyna berkata...

ada.... nape lalink....????

Dieyna berkata...

yer.. semoga ukhuwah berkekalan hendaknya

Chic Na berkata...

bertambah meriah la group kita nanti. :)

Dieyna berkata...

mudah-mudahan hee

aReLaN berkata...

wow..ni ke grup tu.moga terus berkembang ye.all the best

lelamaisara berkata...

bertambah la sahabat maya kita..:)

Arina Shamsul berkata...

alololo..kakak ku sayang..dia pun buat entri GSF la..

terbaek kak :) muah!..ngeee..


WELCOME BUAT MEREKA :)

@ deqla manjew berkata...

mmg meriah kari la ahli da ada 30 org!! :)

Si Matatajam berkata...

Tq untuk semua members gsf yg terima M kat dlm group korang. Hope persahabatan ni kekal selamanya...

Karukord Jagau's berkata...

(^______^) ngeeeee.....
Ada nama aku laaaa......
Kihkihkih...slmt datang :)

Dieyna berkata...

huhu ucap selamat datang jugak eik hehe

Dieyna berkata...

ye.... setuju

Dieyna berkata...

hehe saje meraikan doorang

Dieyna berkata...

harap takde yg sombong hee

Dieyna berkata...

terima kasih... nti klau on semula boleh lh join eik

Dieyna berkata...

yup betul..

Cik Aini Lavender's berkata...

selamat dtg n selamat menjoin kan diri..hahaha
ayat x bleh blah dieyna kan.hahaha
apa2 mmg terbaik lah GSF nih :)

LYAfrina berkata...

wah..menarik gak ni..
camner nk msuk group ni ye?

Dieyna berkata...

haha ayat mesti mantoooopp hehe

Dieyna berkata...

tunggu kalau mama arina on smula keahlian.. nanti akak inform lya yer

9n0L4 berkata...

welcome to the club sumenye. tak dan lagi nak BW korang. tunggu cuti sekolah nnt eh. ;)

Yumida berkata...

wah...cam menarik jer GSF ni kak....

btw...x terlambat rsnya nk ucapkan kt akak SELAMAT HARI GURU

Masha Meisters berkata...

Masha bujang kontang lagi nuh..hehe
terima kasih GSF...memg betul2 meriah gitu...yeah!

@ deqla manjew berkata...

deqla x sombong..kan..kan..kan?

Yana Libra berkata...

oooo..sudah bertambah ye~~~


harap ahli baru dapat bersabar...sy ada kekangan masa skang ni..huhu~~~ :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT