Ahad, 8 April 2012

Review Blog: Pengomen Sejati Bahagian 2

Sambungan daripada entri INI .. Nak tahu sila KLIK yer...

RANK 4 : MAMA ARINA @ ARINA SHAMSUL ( Jumlah Komen : 26 )

Pemilik header comel ni.. comel kan kan kan??? Dia juga pereka header blog Dieyna.. dan beberapa blog yang lain, yakni header Group Segar Follower... Sangat sangat baik hati.. n sanggup bersengkang mata, untuk menghasilkan design dan rekaan terbaik untuk followernya.. Sesuai bebenor kami ahli group GSF memanggilnya BIG BOSS... hehe jangan marah ye MAMA ARINA... Korang yang masih belum mengenalinya, silalah ke blognya, jadilah followernya.. maka korang akan rasai betapa bestnya menjadi follower beliau kerana beliau sangat sangat menghargai followernya... Tak kenal maka tak cinta, dah kenal pasti jatuh cinta... Tengkiu lalink.... muah muah... hehe

RANK 5 : DERU OMBAK ( Jumlah Komen : 20 )

Kenal Kak Ya melalui blog Aine Ainun,, beliau antara blogger yang banyak memberikan komen di blog AA.. Dieyna tertarik hati ingin mengenalinya.. Ternyata beliau memang ramah dan mudah mesra.. Mula-mula, beliau membahasakan dirinya Auntie, tapi Dieyna minta nak panggil Kak Ya sahaja.. Beliau juga sangat puitis orangnya.. Suka berpuisi.. kadang-kala perkataan yang digunakan menuntut Dieyna membuka kamus dewan.. hehe tapi takpe, boleh memperkembangkan lagi perbendaharaan kata yang Dieyna ada.. Apa- apa pun terima kasih Kak Ya.. Mengenalimu sungguh bererti... Walau jauh di mata, walau tak nampak rupa, Ukhuwah yang ada diharap tersimpul rapi ....

RANK 6 : SWEET HONESTY (Jumlah Komen : 17)


Sweet Honesty, nickname semanis orangnya.. Comel.. Mesti dah ada yang punya kan??? Hehe gossip2.. Bukan apa, orang cantik takkan takde yang booked.. Jangan marah ye, bukannya nak jatuhkan saham.. saja gurau2... hehe. Sering memberikan komen- komen bernas, terima kasih ye.. Kali ni dah beberapa hari beliau menyepi.. Mungkin terlalu sibuk dengan tuntutan kerja.. Semoga dapat melaksanakan tanggungjawab dengan baik ye.. Korang nak kenalnya dengan lebih rapat, klik SINI, jadi follower dan tinggalkanlah jejak di entrinya pasti beliau akan hadir ke blog korang....

RANK 7 : YUYUNSMUM AKA YM (Jumlah Komen : 17)
Di alam cyber dipertemukan, realitinya YM ni tinggal sebelah kampung je.. Masih tak berkesempatan untuk bersua muka, maklumlah masing- masing bekerja.. Seorang ibu muda yang rajin, sering berkongsi resepi yang mudah dan menyelerakan. Untung en somi ye, Si isteri pandai memasak.. Langkah penjimatan katanya.. Bagus2.. Dieyna kena tiru ni.. Sekarang YM balik kampung MILnya.. Jadi, tak berblogwalkinglaa.. Korang nak kenal.. Sila lawatnya di sana ye.. Klik atas yer.. 

p/s : Tunggu kesinambungan review ye, ada lagi 3 pengomen sejati yang belum direview, lya Afrina, dyabunga dan Kunang-kunang.. tunggu ye giliran korang pasti tiba juga... Kepada pemilik header di atas, sorry ye ambil header korang tanpa izin.. MAAFKAN DIEYNA YE...


6 Blogger Bersuara:

Deru Ombak berkata...

Terkedu, terharu terbisu..
Andai boleh ku petik bintang di langit...
Akan ku berikan pada mu ..
Moga kerdipan ukhuwah ini berkekalan..

Menjak dua menjak ni kakya bz sikit Ana..
Tak bermakna kakya lupa k..

Karukord Jagau's berkata...

alaaa....kita x de...huhhuhuu

Chic Na berkata...

tahniah semua! sweety tgh bercuti panjang tu agaknya. huhu.. :)

lelamaisara berkata...

Kite pon tak da...huuuu

etuza berkata...

Tahniah yg tersenarai..syukurlah dihargai ya..

~Sweet Honesty~ berkata...

ehh..sweety terlepas entry neyh..uwaaaa.. bukan sengaja nak melepaskan pandang.. betul kata chic na..sweety tengah bercuti.. thanks cikgi dieyna.. terharu sangat2..(^_^)...

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT