Ahad, 8 April 2012

Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking


Syarat² :
1) Follow blog ni (of coz la, kan SPESEL untuk follower aje)
2) Like page Tentang Kita (kalau sudi) dan dua fanpage ini. SATU & DUA (both are my fevret)
3) Buat satu entri bertajuk "Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking"
4) Letak gambar di atas dalam entri tersebut & link kan ke entri ini.
5) Ceritakan tentang ape² aje details anda termasuk keywords di bawah:
Nama penuh : DAYANA BINTI BAHAR
D.O.B & P.O.B : 04.12.1980/ KEMAMAN 
Sekolah Rendah : SK CHUKAI/ SK SERI KEMAMAN
Sekolah Menengah : SMK (A) AL- FALAH
Kolej/Universiti (jika sambung belajar) : MPTAA KINI IPTAA/ OUM
Kerjaya (jika ada) : CIKGI
 
6) Tag seorang follower anda yang sangat anda ingin kenali
TAG SEMUA FOLLOWER.
7) Attachkan LINK ENTRY anda pada komen entri ini.

6 Blogger Bersuara:

Yatie Awang berkata...

maaf dieyna akak tak dapat nak join, sibuk sikit, buka blog ni pun, cutik2 masa sikit....good luck

9n0L4 berkata...

hoho. mekacihhh kak sbb sudi join segmen ni. ngajar kat mane kak? dungun eh?

Dieyna berkata...

hehhe ngajar kat rasau.. 9nol4 ngaja maner?

9n0L4 berkata...

rasau? kerteh eh. huhu. jaa ngajo kat kemaman jeeeee. ;)

Azza Afdzal berkata...

datang dari segmen yang sama

done follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

icumm berkata...

Dari segmen yg sama..bru ada masa BW..
Datanglah jenguk2 blog icumm ^^
Tak bagi link segmen ni..sori ye..hehe

http://icumm-icum.blogspot.com/

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT