Rabu, 16 Disember 2015

Projek DIY Kotak- Kotak

Sejak join group Homeschooling tu, memang otak asyik merencana sesuatu je untuk anak- anak. Saya tak cukup kreatif jadi ada peluang pegang handphone google image lah yang saya gunakan untuk melihat hasil kraf menggunakan kotak- kotak. Rumah ini memang banyak kotak- kotak terutamanya kotak- kotak produk Shaklee. Daripada kotak itu dibuang baik saya buat sesuatu kan.Sebenarnya tak banyak pun benda yang saya buat DIY dengan kotak, selebihnya kotak itu saya guna untuk menebalkan gambar- gambar aktiviti anak- anak.

Projek pertama guna kotak ialah kabinet dapur anak-anak. Takdelah cantik sangat tapi diorang cukup teruja dah main di situ. Lama- lama lunyai gak dapur diorang ni. hehe


Projek kedua guna kotak ialah buat litar lumba anak- anak. Ibu pun join berlumba dengan diorang.

Ibu- ibu lain lagi kreatif dalam mengubahsuai kotak2 ni. Lagi kemas. Saya buat ala kadar je.. hehe itupun dah cukup makan masa dalam membuatnya. ...tapi takpela, asal anak gembira sudah...

2 Blogger Bersuara:

Mrs Velentine berkata...

rajin akak...MV buat juga homeschooling tapi belum sekreatif ini..Insyallah sama2 kita mengajar anak kan kak

Yana Libra berkata...

rajinnye akak :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT