Khamis, 17 Julai 2014

Menu si comel : Kentang Bakar bersalut madu

Menu petang ni kentang bakar bersalut madu untuk Arissa.

Kentang dipotong 6.
Basuh n toskan airnya.
Letak dalam loyang pembakar.
Titiskan madu atas kentang.
Masukkan dalam oven. Bakar je 10 hga 15 minit.

Siap dihidang. Jadi mknn jejari. Dia pegang sendiri jer.

2 Blogger Bersuara:

amirah berkata...

simple dan berkhasiat...

Nurul Says berkata...

tak pernah lagi rasa :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT