Selasa, 11 Jun 2013

Nak sihat tak???

ESP antara produk SHAKLEE yang popular.. Kenapa popular eik? Sebab dah banyak yang share kesan meminumnnya... 

Testimoni 1 - Suami sendiri
Katanya sejak minum ESP + OAT setiap pagi.. perutnya tak lapar, ramai yang menegur fizikal perutnya yang  dah kurang meninggi seperti sebelum ni. Tubuh rasa ringan.. dan yang paling buat dia gembira.. beratnya dah turun.. BUKTINYA,, tali pinggang terpaksa ditambah lubang baru.. Tekanan darahnya pun stabil...

Testimoni 2 - Ibu Dieyna
Dikesan ada darah tinggi.. memang ambil ubat darah tinggi hinggalah Dieyna beri dia minum ESP.. Alhamdulillah, tekanan darahnya dah stabil.. 

Testimoni kawan- kawan FB. leh tengok gambar ye

Wajah lebih berseri dengan ESP

Badan cergas dan bertenaga dengan ESP


NAK TAHU TAHU LEBIH TERPERINCI PASL ESP... 
BACA INI ... RAHSIA ESP


Korang pun boleh mencuba sendiri kehebatan ESP.. Tinggalkan komen di sini ataupun terus inbox Dieyna di 


ataupun 

whatsapp / sms/ viber/ LINE di talian 019-2481068.

HARGA TERBAIK MENANTI ANDA !!!


8 Blogger Bersuara:

Deqla Manjew berkata...

terbukti keberkesanannya ye.. =)

Deq's Qienz berkata...

nmpk best tp blum bkesempatan nk try la.

ieedaz @ mama_isha berkata...

sy pun minum ESP sepanjang hamil ni kak... sy suke campur dengan air yogurt bliss tu.. :)

are_lin@yu berkata...

mmg trbaik kan produk ni kak..

Cik Nur™ berkata...

terbaikk... :)

Tanpa Nama berkata...

utk darah tinggi.

akak, nk tnya.kalau utk yg sakit lutut ada tak. mk saya sakit lutut la.

mak penah buang air dekat lutut tu.
skrg mak sembahyang duduk.

Dayana Bahar berkata...

Tanpa Nama... Saya tak dapt nak pm awak personally..

Untuk Lutut.. Shaklee ada menyediakan produk ADVANCE JOINT ... Nak tahu lebih detail.. sms sy 0192481068 atau tinggalkan no telefon anda di sini.. sy akan hubungi puan/ tuan...

Ain Dzaya berkata...

sangat berkesan :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT