Ahad, 9 Jun 2013

Suplemen semasa mengandung

Sepanjang tempoh kehamilan ni, Dieyna memang tak makan suplemen lain.. Memang makan suplemen SHAKLEE sahaja. Yelah dah jadi agen SHAKLEE takkan tak cuba untuk diri sendiri kan.. Nak share kebaikan produk pada orang lain mesti jadikan diri sendiri dahulu sebagai testimoninya.. Barulah betul kan???

ESP ni memang Dieyna ambil sebelum hamil lagi.. Alas perut selepas subuh sebelum makan di kantin.. Perjalanan 1/2 jam ke sekolah bukannya dekat.. perut memang menyanyi riang laa... Minum ESP ni , bolehlah rasa kenyang.. ESP + Oat... Bulan puasa wajib ambil ESP ni masa sahur... kena add on KURMA lak.. bagi extra energy...  ESP ni bukan menu Dieyna je .. Encik Somi pun amik ESP... memang bagi tenaga laa...





Selain ESP,  Dieyna amalkan suplemen yang dicadangkan untuk ibu yang mengandung...


Alhamdulillah sepanjang Dieyna memakan semua suplemen di atas, tiada sebarang masalah sepanjang tempoh kehamilan.. Kaki kejang pun jarang berlaku.. dan yang bestnya... kulit Dieyna tidak kering... HB normal, tekanan darah stabil... Syukur, Baby dalam perut pun membesar mengikut schedulenya... Seawal 20 minggu kehamilan, degupan jantung baby dah dapat didengar dengan menggunakan alatan klinik kesihatan. Jururawat beritahu biasanya 24 minggu ke atas baru leh kesan degupan jantung baby... Syukur sangat... Semoga baby dalam rahim ni membesar dengan sihat dan kuat ye...




Tempoh hamil 22 minggu...---> Jantung dan gerak Janin dah boleh dikesan..

Seronok sangat... ;)





Sesiapa yang berminat dengan SET IBU MENGANDUNG ni, bolehlah berhubung terus dengan DIEYNA...

whatsapp / sms/ viber/ LINE di talian 019-2481068

ATAUPUN

jika korang ada KAD KREDIT atau KAD DEBIT boleh lah terus membeli di

SHAKLEE MALL (ESELL)

SET MENGANDUNG SHAKLEE



HARGA TERBAIK MENANTI ANDA !!!
JIKA KORANG MENJADI AHLI SHAKLEE, NAK JADI AHLI
BOLEH KLIK SINI

DAFTAR SHAKLEE ONLINE








6 Blogger Bersuara:

Deq's Qienz berkata...

bla ntah dq nk try..blum bkesempatan lagi..smg akk trus sucsess gan biz akk ya

Deqla Manjew berkata...

wahh bgs ye.. nnti la deqla kalo peknen nk try jugak..hihi

dya berkata...

salam pagi dear,,dya baru test minum hari ini..semalam beli dgn kawan..nak tahu gak keberkesanannya..before this dya minum protein brand amway..but betul ke ada kwn cakap..klu minum esp soya ni effect kulit baby tak cantik??

Cho Zila berkata...

kalau dah mengandungtu memang kenalah mencari yerk...

Si Matatajam berkata...

Semoga ibu dan anak sihat sentiasa...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

memang terbaikk=)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT