Isnin, 15 April 2013

Kesihatan yang baik ...

Sepanjang cuti berblog.. banyak perkara yang Dieyna buat termasuklah bermalas- malasan di depan tv dan juga menghadap facebook sekali sekala.. itupun depan handphone je.. Jiran sebelah rumah sentiasa duk post tentang SHAKLEE dalam facebook dia.. Dieyna baca dan sangat tertarik.. Dieyna akui Dieyna kurang makan sayur dan buah.. so, rasanya vitamin dan mineral memang tak berapa nak cukup.. yang terlebih cukup rasanya KOLESTROL dan LEMAK TEPU je haha... :))

Dieyna order dengan jiran tu.. minuman berkhasiat yakni Energizing Soy Protein atau dipanggil ESP.. Harganya boleh tahan tapi dapat harga ahli. lega skit.. semangat nak minum ni sanggup berhabis duit.. Masa tu memang tak tau dah HAMIL.. Dieyna mula minum.. Apa yang Dieyna rasa?? Baru minum sekali memang takde rasa apa- apa.. kisah benar..  Lama- lama minum... terasa badan bertenaga.. Alhamdulillah...

Nak dijadikan cerita, Encik somi kena buat medical checkup.. Malangnya medicalnya gagal sebab detect ada darah tinggi.. so kena sentiasa ulang- alik klinik untuk bacaan tekanan darah.. tiga kali pergi tiga kali tak lepas... Mana lepas nak masuk SITE.. asyik kena standby jelaa.. Tiba- tiba Dieyna terfikir nak suh dia minum ESP.. mana tahu kot menjadi..

Bancuhan setiap pagi untuknya Dieyna sediakan 1 sudu ESP + 5 sudu kecil oat + air suam.. itulah sarapan untuk si dia selama beberapa hari.. Pi pulak klinik check tekanan darah.. ALHAMDULILLAH.. tekanan darahnya kembali normal.. HOOREEEYyy.. SYUKUR... Dia pun bersemangat nak minum lagi ESP ... dan yang bestnya dia kata
" Oke jugak minum esp ni, perut rasa kenyang hingga tengah hari, tubuh pun tak letih"

Dua tiga minggu kemudian, dia bawak lagi cerita bangga.. senyum hingga telinga ar...

" Kawan abang kata, dah tak nampak dah perut abang,, diorang tanya abang buat apa perut kurang buncit"
" tali pinggang abang ni dah kena tebuk lubang baru laa.. longgar je tali ni"

Alhamdulillah, ESP betul berkesan untuknya.. 

Inilah ESP
Banyak khasiat berbaloi memilikinya..

KHASIAT ESP boleh rujuk gambar ni ye..


Jika berminat bolehlah hubungi Deyna yer @ D Hannah Shoppe (facebook) atau terus je order melalui talian 019-2481068... wasap/ viber/ we chat pun boleh..

Sekarang Dieyna juga Pengedar Shaklee... 
Jangan runsingkan harganya sebab Dieyna akan bagi HARGA TERBAIK UNTUK KORANG.. 




11 Blogger Bersuara:

Cik Nur™ berkata...

wahh.berkesan ye...
hebat... :)

nanti bila2 boleh cuba. :)
NUr duk mkn vit c je...

lelamaisara berkata...

adik sya ade ambil ni kak...

dya berkata...

utk org preggy bole minum kan?pm me hrge plz

N.Aima K berkata...

shaklee mmg sesuai dngn saya.. hi hu

Mrs Velentine berkata...

berapa hargany akak

eita berkata...

nak kurus pun boleh jugak ke?

Deqla Manjew berkata...

wahh mcm nur jugak dah jadi pengedar.. nnti nk order kat sape ni? haha...deqla kan jeles ngan perot hubby deqla.. sbb perot dia slim river je..deqla yg muncit.. pelik2.. kohkoh

LYAfrina berkata...

produk shaklee ni mmg bagus

Ain Dzaya berkata...

betul ke ni menjadi? boleh kurangkan perut buncit?huhu..klu camtu ain nak satu le,

Ain Dzaya berkata...

betul ke ni menjadi? boleh kurangkan perut buncit?huhu..klu camtu ain nak satu le,

Si Matatajam berkata...

Wah! Hebat la kesan ESP tu..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT