Isnin, 31 Disember 2012

Selamat Tinggal 2012 ... Selamat Datang 2013

Entri terakhir untuk 2012... 

Selamat tinggal 2012,
Selamat tinggal kenangan pahit,
Akan ku bawa yang manis- manis sahaja ke hadapan,
Selamat tinggal 2012,
Kau takkan dijejaki lagi,
Kerana masa takkan mengundur kembali,
Selamat tinggal 2012....


Selamat datang 2013,
Semoga hadirmu bersama kebahagiaan dan keceriaan...
Juga dinaungi rahmat Yang Esa...
Insya Allah...


Setiap kali tiba tahun baru, pasti ditanya soal azam kan???

Azam dan harapan Dieyna

Nak jadi isteri yang terbaik untuk suami, Ahmad Dinney
Nak jadi ibu yang terbaik untuk anak, Dhia Hannah
Nak jadi anak yang terbaik untuk ibu dan ayah
Nak jadi menantu yang terbaik untuk ibu dan ayah mertua
Nak jadi guru yang terbaik untuk murid-murid,
Nak jadi pekerja terbaik untuk majikan..
dan yang paling penting, 
Yang terbaik itu semuanya kerana 
ALLAH S.W.T
Semoga Dieyna juga mampu menjadi insan yang 
lebih baik untukNYA..

Doakan Dieyna ye...

APA AZAM TAHUN BARU KORANG PULAK????

28 Blogger Bersuara:

Si Matatajam berkata...

Harap2 azam akak akan tercapai..In Shaa Allah..moga dipermudahkan

Si Matatajam berkata...

Kak Dieyna, Tajuk entry ni Ada yg tak kena la..

aku HaniAsyira berkata...

happy new year jugak eih kak dieyna.

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Selamat Tahun Baru, Dieyna.:)

dya bunga berkata...

semoga azam dan harapan akak tercapai.:D

Karukord Jagau's berkata...

fuuuh gambar kat pantai tu kreatif laa...

semoga azam dan harapan untuk tahun ini terlaksana dengan jayanya.

selamat tahun baru :)

Chic Na berkata...

Ameen. semoga semua cita2 akak tercapai. azam cikna ada jgk bawak dr tahun 2012. hihi.. :)

nik ros berkata...

selamat tahun baru..moga tahun ni lbh baik dari tahun sblmnya :)

iietamalek berkata...

Salam tahun 2013

Nisah Idham berkata...

Selamat tahun Baru Ana..
(^_~) nisah xde azam, cume ade banyak impian je hehe

kinara kinatara berkata...

semoga tahun ini lebih bermakna dari tahun2 sebelumnya..:)

LYAfrina berkata...

selamat tahun baru kak..
lya doakan moa semua impian akak dimakbulkan..

**kak..sori..lya bru je baca sms tu..nk reply mlm2 buta xbest plop..lya xde lai acc wassup.. esk lya sms akak ye

are_lin@yu berkata...

akak tjuk entry 2013 lah..hihi..salam 2013 kak..moga impian k.dieyna tercapai ya..amin

Nyue berkata...

nyue doakan azam n harapan akk tercapai...

nyue juga ingin melengkapi kekurangan yg ad pd tahun 2012..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat tahun baru kak dieyna
moga tahun baru ni lebih bermakna utk kita semua...dan semoga semua azam akak tercapai

Deqla manjew berkata...

selmt tahun baru kak.. moga tercapai segala harapan dan azam tahun ni..amin..

psst.. gmbr tu mencarut la.. :p

Mrs Velentine berkata...

happy new year

N.Aima K berkata...

HAPPY NEW YEARRRRR

Cik Nur berkata...

Ameen..!

Selamat tahun baru kak..
Azam nur nak kawin...
akak doakan ye.. :)

Cik Aini berkata...

amin..IN Shaa Allah moga tercapai sumanya kak =)

Azzam ai eh?nk kawin kot.hahahaha

Alana Qistina berkata...

mkcik...salah tajuk tu...slmt tinggal 2012...slmt datang 2013 la...

aReLaN berkata...

selamat tahun baru 2013. moga tahun ni lebih bermakna.hehehe

lelamaisara berkata...

amin..moga azam akak tercapai hendaknye...
azam sya biar la rahsia..hehehhe

sal berkata...

selamat menyambut tahun baru 2013..moga ceria2 selalu

Solehah Shamsuddin berkata...

selamat tahun baru 2013

Arina Shamsul berkata...

amin~ semoga ALLAH makbulkan setiap azam kamu kak :)

Etuza Ezawarna berkata...

Wah best tengok, selamat menjalankan tugas sebagai guru dan happy new year to dieyna family juga kepada semua GFS ..

9n0L4 berkata...

selamat tahun baru kak dieyna. moge sabor menempuh tempoh anak anak baru blajor. :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT