Isnin, 31 Disember 2012

GSF : Sekalung penghargaan untuk Mereka

HADIAH DARIPADA MSVALENTINE

Hadiah ni dah lama Dieyna terima.. Kalau tak silap, sewaktu pulang dari percutian Langkawi lagi.. Tatkala masuk pintu rumah, mata terpandang sepucuk surat di atas meja teh.. Dengan rakus yang ala- ala sopan, hehe macam mana tu eik... Dieyna membuka sampul tersebut... Jeng Jeng... rupanya ini yang Dieyna terima... Alhamdulillah, rezeki lagi... 
Terima Kasih MV..
Kerongsang ni Dieyna dah pakai ye...
MV memang pemurah sebabnya, kebanyakkan rakan GSF menerima kerongsang cantik handmade ni... MV pun ada promot perihal kerongsang ni dalam blognya, sesiapa yang berminat mendapatkannya, bolehlah terjah blog MV ye... KLIK JE SINI...

AWARD DARIPADA CIKGU ETUZA

Dah lama tak terima award daripada sesiapa.. sehinggalah 21 Disember 2012, Dieyna berjalan- jalan ke blog cikgu.. dan terjumpa entri INI ---->Award Untukmu Teman Di Jendela Maya
Rupanya cikgu menghadiahkan award kreatif ini kepada rakan- rakan mayanya.. Dieyna pun tersenarai sama.... hehe terima kasih cikgu.. jasamu dikenang... Dieyna ambil award tu ye.. abadikan dalam entri ni...


Jutaan terima kasih buat mereka.. kerana menghargai diri ini... Semoga persahabatan kita semua berkekalan, bukan sekadar di dunia maya .. andai berkesempatan kita bawa ke dunia realiti... 

KHAS UNTUK CIKGU ETUZA
Dieyna terbaca komen cikgu di ENTRI KINA.. Cikgu katakan tiada posmen yang datang menghantar kiriman daripada GSFIan.. Ini kerana, alamat cikgu tiada dalam simpanan dokumen FB GSF..Besarlah hati Dieyna jika cikgu sudi memberikan alamat cikgu pada Dieyna (dieyna akan privatekan)... Ahli GSFian yang lain pasti suka.. 



17 Blogger Bersuara:

Yana Libra berkata...

betul tu kak..alamat cikgu etuza takde dlm list sbb tu xdpt..huhu~

kena bg alamat cpt tu..huhu~

Misz Mieza berkata...

Seronoknya jadi ahli GSF.. Bilalah diri ini nak tersenarai agaknya.. Huhu.. Ape pun Selamat menyambut tahun baru Kak Dieyna! ^_^

Si Matatajam berkata...

Tahnia akak..moga makin murah rezeki tahun hadapan

aku HaniAsyira berkata...

banyak dpt hadiah ei kak.. kongsi sini eih

dya bunga berkata...

brooch tu sama pattern n kalerlh..hihi

Chic Na berkata...

brooch kita sama kaler kak. :)

nik ros berkata...

best kan kalau perkenalan alam maya boleh di bawa kedunia realiti :)
boleh eratkan hubgan :)

iietamalek berkata...

Bestnyer dapat gift...

kinara kinatara berkata...

cantik broach 2 kak:)

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..murah rezeki..lya dpt rose kaler ijau

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani dpt kaler ijau dr mv...tp xdan up n3 lg..hope mv xmrah haha

Mrs Velentine berkata...

sama2 kak...oh ya MV dapat alamat cikgu akak nak..

N.Aima K berkata...

ha ah lah...bg lah adress cikgu!!

Cik Nur berkata...

Warna Pinkkan brooch tu..!
Comeii..!

Cik Aini berkata...

wah..
tahniah2 =)
yg keronsang tu ai dpt wana purple..cantik =)

Etuza Ezawarna berkata...

rajin ya MV beri hadiah,...bagus tu.
Hemmm terkejut ni..pulamak ada pula award saya tu, rupanya dieyna termasuk orang2 yang sangat2 menghargai. Syuabas..dan syukran dihargai. Nanti tukar award yang ada fram..molek sikit ya..please.TQVM

9n0L4 berkata...

brooch die kaler pink lahhhhh. santekkk. :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT