Jumaat, 30 November 2012

Wajah Baru Lagi + Hepi Besday Ayuni

Dieyna ni ada satu peel.. peel cepat bosan dengan sesuatu perkara terutamanya tang hiasan blog ni.. Sudahnya semalam minta tolong adik Kina tukar template blog Dieyna.. Hasilnya.. seperti yang korang tengok sekarang laa.. comel tak??? Hehe air tangan adik KINA kita... Header masih lagi header lama yang dihadiakan oleh Mama Arina.. Big Boss GSF... hehe erm. BIG BOSS Nak request header baru leh tak?? hehe

Sepanjang 2 tahun lebih berblogging ni... dah banyak kali dah Dieyna tukar template.. rasanya ada dalam 6 7 kali. banyak kan... rugi pulak tak print screen wat koleksi template blog yang dulu - dulu... huhu
Semuanya hasil tangan orang lain ... yang lebih terer dalam hal edit mengedit blog ni... Hasil tangan sendiri takde dalam simpanan dah... hehe 

Next story ialah ucapan hari lahir untuk ahli GSF , AYUNI.. pemilik blog My So Called Life......®...

Sis Ayuni.. ucapan ini untuk Kamu...

Semoga dipermudahkan segalanya ye.... Selamat hari lahir....


15 Blogger Bersuara:

Cho Zila berkata...

ramai kawan2 senangler nak mintak tolong yerkk..akak godek2 sendiri..
selamat hari jadi untuk ayuni.. berbahagialah diharijadimu .. semoga kehidupan hari mendatang akan lebih baik lagi...

Cik Nur berkata...

wahhh..cantikk..!
nur jarang tukar..hihihi..

selamat ulangtahun ayuni..

Deqla manjew berkata...

mmg cantik...yg penting PINK...hihi...happy besday ayuni.. :)

Cinta Misteri berkata...

Cantik & ringan. Blog CiM pown hasil godehan kina. Header plak dr bday girl ayuni.

Mrs Velentine berkata...

wah cantik..happy birthday to ayuni..

are_lin@yu berkata...

wahhh nmpk segar lah..hihi...selamat hari lahir ayuni ;-)

Arina Shamsul berkata...

header baru?boleh aje kak :)

ooo ya Allah lupa lak arini bday ayuni....hadeeyy.mama tak pulish entry lagi..huhuhu.

hapy bday ayuni :)

Chic Na berkata...

pink belang2. rajin tukar. cikna belum pernah tukar lagi. huhu..

etuza berkata...

terjah lah blog Pesona ya..
wah pandai bergaya adik ni..
Selamat hari lahir ayuni...

etuza berkata...

Nak bagi tahu yg tinggi tu dekat pengantin permpuan. Nampak jujur dan lembut ja nampak. Sekurang2nya tahu siapa pemilik Disini Ruangku Berkongsi. Selama ni nak tahu bagaimana orangnya kat dalam laman tu, etuza kan tak ada rasiah siap dengan wife dalam photo.ok tq

Si Matatajam berkata...

Blog pun nak tukaq baju baru gak..cantik...
Hepi besday Ayuni..

Cik Aini berkata...

ai pun dok kata nk tukar header kak..dah boring lak rsnya..nk kena bodek mama dulu lah,x pun mintak tolong k.ros..

hepi besday Ayuni :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

mmg cantik la kak...pink xlepas kan hikss...HB Ayuni

IntaNBerliaN berkata...

happy bzday ayuni

dya bunga berkata...

happy bufday ayuni

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT