Khamis, 29 November 2012

Aktiviti Hannah : Puzzle ikan


Dah lama dah Dieyna beli puzzle ikan ni di Toys r us.. Hannah pun suka main ngan puzzle ni..
Sesuailah untuknya nak main padan-padankan warna badan ikan dan kepalanya..Fizikal puzzle nipun kukuh.. sebab diperbuat daripada kayu.

 Sekali sekali kita pun boleh bermain puzzle ni sama-sama.. Boleh uji minda anak dengan memadankan badan ikan dengan kepala yang salah dan minta anak kita betulkan.. hehe selalu gak Dieyna sakat Hannah macam tu.. bukan main marah lagi dia sebab Dieyna letak salah warna.. hehe enjoy game ni...
Published with Blogger-droid v2.0.9

18 Blogger Bersuara:

Chic Na berkata...

best main puzzle. cikna pun suka. hihi.. hannah mesti dah terer bab2 warna kan.

Cik Nur berkata...

bagus juga aktiviti ini kan...
seronok main puzzle ni...

Misz Mieza berkata...

Puzzle ni bagus untuk perkembangan minda anak2 kan ? =)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah dia suka men padan2 ye.bagus permainan camni,menguji minda

Cikgu Ross berkata...

Idea menarik dan kreatif...selamat ber'enjoy' dengan anak dan mendapat manfaat yg baaanyaaakkk....

Deq's Qienz berkata...

Pndy dia susun..

Deqla manjew berkata...

comel pulok tgk gmbr ikan tu..lg buat hannah tertarik nk blajar kan...

pssstt... blog dah berubah wajah la..cantik!

Mrs Velentine berkata...

Puxxle ni bagus utk kanak2

etuza berkata...

wah pengisian masa cuti yang baik. hannah dah semakin cerdik kan...

Nyue berkata...

bagus gak aktiviti ni..ehehehehe.terangsang jugak minda,,ehhee

are_lin@yu berkata...

wahh beznya tgk hannah susun2..hehe

izan mama mia berkata...

bez jer nampak..

kinara kinatara berkata...

wah cantik puzzle 2...sambil buat puzzle boleh kenal warnakan..huhu:)

meja pom comel jugak..:)

Si Matatajam berkata...

Memang bagus main puzzle ni.. Pandai Hannah

Cik Aini berkata...

kira ibu & anak join skali lah ni..
nti akak beli puzzle yg ada katun upin ipin lagi best..ai pun selalu main nih.hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

pandainyer hannah :-)

dya bunga berkata...

pndainya hannah main puzzle

N.Aima K berkata...

hu hu..saya ajar anak main puzzle dalam table je hu hu

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT