Isnin, 29 Oktober 2012

Smatphone... Samsung Galaxy Note II

Dunia gajet dah semakin canggih.. Syarikat pengeluar telefon selular, berkejar- kejaran mengeluarkan ciptaan canggih manggih mereka bagi merebut kedudukan di mata pengguna gajet pintar.. Terkini,,, Samsung mengeluarkan siri Galaxynya yang terbaru iaitu SAMSUNG GALAXY NOTE II... boleh klik pada link ye..

Pandangan Dieyna tentang SMARTPHONE ni ye...

Rakan sekerja dah pakai phone ni .. beliau sangat2 berpuas hati.. katanya sistem phone ni sangat canggih sehingga tiada masalah loading langsung.. sekali klik, program terus on tanpa kita menunggu lama.. Dieyna sendiri dah tengok dan belek-belek telefon ni (itu je yang mampu setakat ni hehe).. memang sungguh puas hati pada yang mampu membelinya... Phone ni juga ada sistem sensor yang sangat baik, tanpa perlu menekan butang panggilan.. Korang hanya perlu letakkan phone di telinga sahaja untuk membuat panggilan.. hehe bijak...memang bijak...

Celcom menawarkan tawaran istimewa untuk mendapatkan phone ini pada harga yang sangat istimewa.. dari RM1498... Banyak dah bezanya daripada harga sebenarnya ye... RM 2299... Cuma korang perlu mengikut pelan mudah CELCOM ni.. Boleh rujuk sini ye... PELAN MUDAH CELCOM..

P/s : Pada yang MAMPU tu, bolehlah dapatkannya SATU.. Insya Allah berbaloi-baloi.. Yang TAK MAMPU pulak,, tengok saja je lah ye.. hehe gunting gambar telefon ni lekat kat phone korang pun boleh gak.. hehe

17 Blogger Bersuara:

Cik Nur berkata...

Nur kategori tgk aje ni..hihihi

Dayana Bahar berkata...

Samalah kita NUR... huhu kategori tengok je laa.. huhu

Chic Na berkata...

dapat cuci mata saja lah. :)

Deqla manjew berkata...

eh sama la ngan korang.. tgk je la mampu....hihi...

Mrs Velentine berkata...

MV pun kategori tgk jer lah..hehehe...

izan mama mia berkata...

biarkan yg mampu saja memilikinya.... :(

fieda berkata...

kite tak mampu...huhuhu

kinara kinatara berkata...

kina hanya mampu cuci mate..huhu...:)

dya bunga berkata...

dya hanya mampu tgk je..hahah

Deq's Qienz berkata...

cukup la sy gan noted I..hikhik tu pon puaihh tepes cik qhayra nk tekan sama..hukhuk

C'Jai berkata...

dunia hari ini yg semakin maju....

Myra Jay berkata...

Salah satu gajet idaman ni :)

wan nurul hezrina berkata...

nurul ketegori tak mampu.merah n sofia ketegori gunting n tampal kat tepon nurul.hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tengok jer la kita ni kan haha

9n0L4 berkata...

mini ipad pulak skrg kak. iphone 5 pun. hehe. duet duet. :)

Yana Libra berkata...

samalh dengan saya~~~ hehe :p

Cik Aini berkata...

ai beli tepon ni masa dpt bonus kak..teringin sbb ramai kwn pakai yg puas hati..masih tahan smp sekarng...hrp2 bleh bertahan lama lagilah agak2 berbaloi dgn harganya..hehe

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT