Jumaat, 19 Oktober 2012

Iklan : Calet comel di Bukit Kuang


Ada bangsal lalang di luar rumah







berminat?

SEWA SATU MALAM RM150
Lokasi : Bukit Kuang, kemaman, Terengganu
Berdekatan dengan sungai Bukit Kuang

HUBUNGI DAYANA 
019- 2481068

40 Blogger Bersuara:

Chic Na berkata...

wahh boleh lepak kemaman la pasni. hehehe..

kinara kinatara berkata...

wah cantik lah..hiasan luar dan dalam:)

CikNana berkata...

comel btl laaa..he

Cik Nur berkata...

berapa org boleh muat ni..?

Fendy berkata...

wow..selasa...murah la satu mlm rm150..besar tempat ni

Cik Aini berkata...

cantik!
kak Dieyna pnya ke nih?
wat ala2 homestay,nmpk ala2 kekampungan gitew..mmg cantik lah :)

Mrs Velentine berkata...

wah hijau my febret color

izan mama mia berkata...

cantik..ada banyak unit ker....apa tempat menarik yg berhampiran...wah tanya macam nak menyewa laa pulak....tapi kalau ada yg menarik sure leh rekemen kat org kalau sendiri tak g kan...

~Cik Sweety~ berkata...

wah waahhh..akak kalo dh otak bisnis.. apa2 pon leh jdi bisnis..hehhehe

Si Matatajam berkata...

Comel ja Chalet camni..harga pun ok..kl jln2 sana nnt bleh la stay situ

Nyue berkata...

murah je...isnyallah...kalu g kemaman bleh contact sini.. :)

lelamaisara berkata...

alahai..memang comel...cantik jugak ek...

Karukord Jagau's berkata...

menrik2...nnt kita nak berkunjung lah sana..

Arina Shamsul berkata...

wah memang comel dan nampak selesa :) tunggu saya gi terengganu ye kak..hehehe.insyaallah :)

Che Rosliza Che mat berkata...

cantiklah...bolehlah tempah bila pergi bukit kuang..

etuza berkata...

comel2 tempat tu, ala nanti kalau lah ada rezeki .nak pi jga .tapi jauhnya...

etuza berkata...

Bestnya..tapi ala jauhlah Sabah ni

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah comel chalet tu hehe

Deq's Qienz berkata...

Wahh nmpk best je chalet dia..kws pntai ke sis??

Deqla manjew berkata...

wahh,.. mmg comel la..selesa sgt...

are_lin@yu berkata...

kemaman?hehe xpnh sampai lg ni

lala yusof berkata...

boleh tempah ni nnt kalu gi

Aine Ainun berkata...

Nanti ade rezeki nk p jln tganu, ble la...insyaallah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani singgah selasa kak :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

singgah rabu kak :)

Dayana Bahar berkata...

dalam 5 orang boleh muat cik nur

Dayana Bahar berkata...

Bukan.. kakak punye hehe

Dayana Bahar berkata...

Ada satu unit je.. tempat yang berhampiran.. sungai.. sesuailah untuk orang nak pi memancing hehe

Dayana Bahar berkata...

kawasan sungai link.. hehe

fieda berkata...

cantik calet tu..

dya bunga berkata...

cantilah chalet tu

C'Jai berkata...

Wah memang comey..akak ni memang suka berjalan..sesekali sok boleh la contact tuan belog...

wan nurul hezrina berkata...

kalu g ganu lehlah nnt contect akk ek?lawa nampak hiasan.bersih n kemas jer.nampak tenang lagi=)

9n0L4 berkata...

akak punye keeeeee? lawa la pagar die tu ade batu batu. ;)

N.Aima K berkata...

comellah lah bangsal tuuu

Nora Karim berkata...

Wah, kalau cuti2 ke kemaman, boleh la booking sini!

etuza berkata...

asalam cikgu dieyna,
semalam baru balik dari Lahad Datu Sabah...

aku HaniAsyira berkata...

kalau g kemaman boleh lah tinggal sini kan kak

Mrs Velentine berkata...

cantik..

Cinta Misteri berkata...

Serious???? Dayana, ni chalet kamu yeppp? wahhh, okeylahhh. kalau CiM jenjalan ganu nanti kita contact2, CiM mmg suka menikmati alam mcm nie.
150 semalam mmg lahhhh sgt bebaloi, good luck yepp Dayana.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT