Sabtu, 14 Julai 2012

Selamat Datang Muhammad Zill Qayyim

 

Semalam, 12 Julai 2012.. Hannah dapat kawan baru, Muhammad Zill Qayyim namanya… Hannah dah lama nak baby… Nampak eksaited sangat dengan baby.. Ibunya pula, tak de rezeki lagi nak produce baby baru, kesian Hannah.. Apa-apa pun Qayyim leh jadi adik Hannah kan???

Sengih sengih sambil jelir lidah.. hehe kecik- kecik rambut dah terpacak elok punya…

Tahniah kepada adik Dieyna, Nurul Huda dan Zul atas kelahiran cahaya mata sulung ini. Semoga korang menjadi ibu bapa yang terbaik untuk Zill Qayyim..

Kepada Zill Qayyim, Semoga menjadi anak yang soleh dan taat kepada ibu bapa. Membesarlah menjadi anak yang bertanggungjawab.

Semoga keluarga korang dimurahkan rezeki.

19 Blogger Bersuara:

Yana Libra berkata...

wah..dapat anak sdara baru ye kak..tahniah~ :)

kecik2 dah pandai bergambar..hehe~

Chic Na berkata...

comelnya, rambut macho lg. akak dapat anak buah baru, hannah dpt sepupu a.k.a adik baru. hehe..

Arina Shamsul berkata...

alhamdulillah..tahniah pada mereka.:)


moga rezeki kita dipermudahkan kak...amin..

lelamaisara berkata...

Wah dapat anak sedara baru..tak pe la kak dieyna, belum ada rezeki lagi kan....

Tahniah buat adik akak..:)
Bestnye ada bb,saya pon teringin...:)

Nyue berkata...

wahhhhh.....tahniah kp dm fmly baby nie...cute sgt2....

KY berkata...

kadang2 ada baby kat rumah best jugakan?

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah.. Comel sangat... Tang lidah tu mmg tak tahan..cute...

Alana Qistina berkata...

Tahniah makcik...jgn lupe bg duit raye kt anak sedara baru tu nanti...

cendol berkata...

Alhamdulillah! baby yg suci semoga membesar dgn sihat,kuat,ceria dan soleh.name pn dah indah ^_^

Rohani Hashim berkata...

Alhamdulillah murah rezeki...xpe nanti2 rezeki Hannah pulak dpt adik, InsyaALLAH;)

etuza berkata...

syukran dapt saudara baru. anak adalah anugerahNya

~Sweet Honesty~ berkata...

aik kak..jelir lidah smpai juling2 mata..tembamm..gerammm..huhu

Deqla manjew berkata...

pandai senyum...comel..deqla suka cium baby..best baunya kan..??

Yumida berkata...

sronoknye dpt anak sedara baru..sure hepi hannah..ade geng sepermainan..moga hannah cepat2 dpt adik baru ye..hikhik

dyabunga berkata...

alo..comelnya

Deq's Qienz berkata...

seronok la dia dpt kwan baru..hehee comellnyaaa :)

Wanieys berkata...

alololo comelnyer dia...nama pun sedap jer

9n0L4 berkata...

hehe. siap jelir tu. kecik kecik dh pose nakal. ;)

Cik Nur berkata...

Amin..!
sedap nama baby.. :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT