Jumaat, 22 Jun 2012

Promosi : School Of X (S.O.X) 2012

PROMOSI S.O.X BERLANJUTAN SEHINGGA 22 JUN 2012
Acara terhebat S.O.X kembali lagi, dengan tiga acara terbesar diadakan dalam masa satu hari. Ianya sudahpun menyerang Kuala Lumpur, Kuching, Penang dan Melaka dalam pencarian pasukan S.O.X terbaik.
Pasukan daripada 4 buah negeri berentap untuk memenangi hadiah yang sangat lumayan…

Pasti korang teruja untuk melihat aksi- aksi hebat daripada pasukan yang berbakat kan?? Ini dia, salah satu rakaman  yang Dieyna akan paparkan untuk korang.
Nak tengok video lain?? Cuma perlu KLIK VIDEOS sahaja untuk melihat kehebatan pasukan sekolah setiap negeri beraksi. 
Pasti korang nak tahu kan pasukan mana yang akan mewakili negeri masing-masing dalam acara akhir yang telah berlangsung hari ini kan. Salah satunya ialah pasukan SMK Methodist untuk acara Bola Keranjang. Nak tahu pasukan yang lain korang boleh Klik DI TEAM RESULT.
Anda juga diberi peluang untuk memilih sendiri pasukan yang diminati.. Caranya mudah sahaja, KLIK DI S.O.X FAN FAV dan tekan LIKE pada pasukan pilihan.. Senang kan… 
JOM TUNGGU APA LAGI JOM TERJAH KE S.O.X…
P/S : Dieyna sendiri pakai nombor celcom sejak tahun 2001… masih lg kekal dengan nombor telefon yang sama. Setias kan… Celcom, takde reward ke untuk pengguna setia macam Dieyna ni…

39 Blogger Bersuara:

Wanieys berkata...

wani pun pakai line celcom juga hehehe

~Sweet Honesty~ berkata...

sweety pakai celcom n maxis..betapa curangnya aku kan..hikhikk

ejulz berkata...

menarik gak.. gud luck Kuching.. hehehe

Nur Asmida Bt Karim berkata...

eyda penah pakai celcom tpi lepas hilang troz bercinta ngan maxis . Tpi de perancangan nak curang ngan celcom plak lalalalala :P

Yumida berkata...

ooooo...SOX...baru tahu la kak...
thanks kak...td dh terjah blog mama arina..

Yatie Awang berkata...

nanti akak jenguk..

waniemardhiyahna berkata...

kannn wani pun dr zaman anak dara smpi da jdi bini org tetap setia dgn celcom...patutnya celcom bg free call sebulan utk loyal customer ni ahakssss

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

YM pun pakai celcom gaks...Hikssss....satu-satunya..:)

Aine Ainun berkata...

dulu pakai celcom masa bercintan, kini bertukar maxis kembali selepas kawen =)))

etuza berkata...

hebat ni pertandingan pasti ada menang dan kalah kan...

Chic Na berkata...

macam best je pertandingan SOX ni. cik na paling suka tgk cheerleader. best. huhu.. :)

Misya Mialen berkata...

saya adalah teman setia digi dari thn 2006 ;)

Arina Shamsul berkata...

sebelum kawin guna digi,rasanya jimat....pas kawin dah celcom dah :) sebab dah ada tukang bayar..hahaa.

Deru Ombak berkata...

Salam Ana.

Awal tahun 2012 celcom bagi blackberry the latest model pada pengguna Setia. Mcm Ana juga kakya xpernah tukar nombor celcom walaupun Ada no. Lain.

Dapat BB Bold 9930. Bestkan.

Masz Sidek berkata...

sy pengguna dg... tu pun bpk yg bagi sbb dia nak guna celcom... ;)

9n0L4 berkata...

saya baru aje jadi pelanggan celcom. hehe.

Yana Libra berkata...

hehe..saya pun dari tahun 2004, 2005 dah guna celcom sampai sekarang..selalu gak dapat free sms kan ngan airtime bonus kan?? :)

LYAfrina berkata...

waaa..rezeli melimpah ruah.. lya plok lateni..mls benor nok promote.. hehehe

are_lin@yu berkata...

dear ayu ahli baru gsf..jemputlah ke blog..dh lma follow dear hehe ;-)

@ deqla manjew berkata...

slain maxis, dulu pernah guna celcom..last2 simkad celcom hilang mcm tu je..hihihi...

Cik Nur berkata...

Nur pakai 2 line...iihihihi

adyna berkata...

akak pakai no celcom tapi line maxis :)

Busyra Bt Takiyudin berkata...

celcom n maxis gune.. :D

Kazman / Sue berkata...

celcom.... dulu kami pakai TMTouch..... laa ni dah jadi hak milik Celcom..... haaaa3x tapi sama taukey la jugak...

Deq's Qienz berkata...

hehee..muka anak akak yag sgt cumeiiii..hehee

LELAKI INI berkata...

memg lebey suka celcom!

Cinta Misteri berkata...

Wahhh...mcm best jer, tapi utk teenagers ke ni?
Aloorrr line hp, CiM guna maxis, broadband guna DiGi

*tumpang lalu: minta tolong doakan Ikhwan agar dia selamat, especially mlm ni

Solehah Shamsuddin berkata...

bru solehah tau da sox.solehah cme gne uox je

Siti_btp berkata...

Terima Kasih Dieyna pasal template tu, blog akak dah ok dah!!..Sayang Dieyna

Akak ni dah guna Celcom 15 thn dah nombor yg sama..Tapi Celcom x nak bagi penghargaan pun..

Che Rosliza Che mat berkata...

nice blog...baru bertukar ya...bahagian post tak boleh baca hihihi

dyabunga berkata...

dya dulu guna celcom..tpi curang sbb ramai guna maxis..haha

fieda berkata...

cantik la header blog ni..

aReLaN berkata...

saya dari dulu smpai sekarang setia ngan maxis.hehehe

cendol berkata...

huhu cendol gune celcom

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam.Alhamdulilah hadiah GA aritu dah sampai & k.atie ada buat n3 ttg kemenangan trsebut.
http://azatiesayang.blogspot.com/2012/06/terima-kasih-wardah.html

Terima kasih ya.

Kesuma Angsana berkata...

ttp setin ngan celcom... slm kenal dah follow u 489

Solehah Shamsuddin berkata...

yg best gne celcom ni ble gne UOX dan maxis plak gne simpack yg da tarikh luput paling lama tu.solehah pn dh lpe jnis pe

Nyue berkata...

huhuhu...nyue xpakai celcom...masih setia bersama maxis..huhu

9n0L4 berkata...

tranung takdok ke? huhu. :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT