Rabu, 2 Mei 2012

Perhatian untuk Peserta GA : Keputusan GA

Dengan ini dimaklumkan keputusan GA masih tidak dapat diumumkan kerana ada peserta GA yang masih belum memenuhi syarat GA.. Diharap semua peserta akur dengan syarat yang telah ditetapkan iaitu FOLLOW BLOG yang telah dinyatakan. 

Daripada semakan yang dijalankan oleh para penaja.. Peserta-peserta berikut masih tidak memenuhi syarat.. Dieyna meminta jasa baik para peserta berikut supaya meng"FOLLOW" blog penganjur dan penaja.

BLOG PENAJA FATMASHA @ TINTA PENA
  1. nur mujahidah,
  2. nadratul syazwana,
  3. cik pipah life story,
  4. pink lavendar,
  5. farra izzaty,
  6. cik rose cute,
  7. cik hannah
  8. aqma manaf,
FACEBOOK PENAJA UKBABY STUFF

  1. Cherosliza
  2. Cik merpati biru
  3. Kak yang

BLOG PENGANJUR BUTIK PERSONA

  1. nur mujahidah,
  2. cik hannah,
  3. aqma manaf,
  4. azatie sayang
BLOG PENGANJUR DIEYNA @WARDAHILMU

  1. Nur Mujahidah
  2. Abazillah
Maaf sangat- sangat terpaksa menyusah korang. Dieyna bukanlah terlalu straight tetapi GA ni melibatkan ramai penaja, maka syarat ini mestilah dipenuhi. Beritahu Dieyna jika korang dah follow sebenarnya cuma guna id follower berlainan.. Tolong maklumkan ye.. Dieyna bagi tempoh sehingga  
12 Mei 2012. Sekiranya, tiada maklumbalas daripada korang maka dengan berat hatinya Dieyna terpaksa keluarkan korang daripada senarai peserta. Tindakan ini dilakukan atas dasar keadilan terhadap peserta lain yang mengikut syarat.Keputusan GA akan dikeluarkan sebaik sahaja urusan ini diselesaikan... Tolong sebar luaskan makluman ini yer... Jasa baik korang sangatlah dihargai.

16 Blogger Bersuara:

Yumida berkata...

kpd sahabat2 maya yg join GA kak Dieyna ni...meh follow/ like...hope kita jd insan bertuah tu nnti :)

Rafflesia™ berkata...

alhamdulillah.. syieda follow semue.. tq

Aine Ainun berkata...

Oh...blum umum rupanya...

etuza berkata...

tahniah kepada mereka yang benar2 penuhi syarat ya. memang nilah cara jika ada GA.adil tu yang kita nak.tak boleh pilih kasih . walau dalam blog ikhlas tu penting .Pernah saya anjur contest, kena cari yang benar2 penuhi syarat. so faham sangat2 mesej Dieyna ya.

ummi_norseha berkata...

ye2 cpt2 like2...hope sis brtuah,dh like2 follow2 semua..:))

9n0L4 berkata...

rasenye dah ikut sume syarat. kalau terlepas pandang, bgtau eh. ;)

Farra Izzaty berkata...

thanks sebab bagi tahu yer ;) dh follow , id:Fara izaty

fatmasha berkata...

lama mane tempoh diberikan kepada peserta ni?

~Sweet Honesty~ berkata...

sob sobb..awl2 dh tak layak..

^o^...Cek pipah L!fe Story berkata...

kakak..maaflah kalau gitau,
saya dah follow la, blog tinta pena tue..
dah lame da, id follower fifahsubuki..
cube cek eh..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam ..maaf xperasan blm LIKE & Follow...dah settle!

ID:azatiesayang
ID FB:kak yang

TQQQ

Nurmujahidah Ismail berkata...

sorry kak,, seriously tk perasan,, bukan tak nak follow,, tertinggal kot,,
id: muja
fb: nurmujahidah ismail

♥♥cikHannah♥♥ berkata...

dh follow sis..cume yg page tu waktu keje xleh bukak fb sbb kne block. sy akan try lagi. mintk maaf,bkn sy xfollow mungkin ms tu ade prblm kot. btw,sy dh wat sume kecuali yg page td tu..Insyallah,abes kje nnty sy like fanpage tu ye sis. Tq sbb sudi ingtkn..

♥♥cikHannah♥♥ berkata...

ok dh likes utk fanpage...sila check kalaw masih xcomplete ea...TQ

Yaya StOry MorY berkata...

yaya da follow semua dan like fanpage! ^_^

❤ aQma_maNaF ❤ berkata...

okay.done follow :D

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT