Jumaat, 25 Mei 2012

Penghargaan #2: Pengomen Sejati Bulan April

Bulan Mei dah hampir ke penghujungnya, tetapi Dieyna baru nak buat entri pengomen sejati untuk Bulan April.. Maaf ye.. Macam biasa, Dieyna nak berikan award ni untuk 10 pengomen sejati blog Dieyna..

 Ini dia senarai 10 blogger yang Dieyna isytiharkan sebagai Pengomen Sejati Bulan April... Mari kita lihat, siapa yang kena....

Nampaknya Cikgu Etuza masih menjadi Pengomen utama blog ini.. Terima kasih cikgu.. Dan dengan ini feed blog cikgu masih layak berada di puncak blog ini sehingga 6 Jun 2012. Kepada pengomen sejati yang lain, terima kasih juga Dieyna ucapkan kerana sudi memeriahkan entri Dieyna dengan pendapat dan pandangan yang bernas. Seperti biasa juga Dieyna akan review blog korang ye...

P/s : Korang tengok sendirilah, betapa mantapnya Group Segar Follower ... Majoriti Pengomen Sejati Blog Dieyna adalah dari group kesayangan Dieyna tu.. Cayalah korang...KLIK LAGI DI SINI

14 Blogger Bersuara:

@ deqla manjew berkata...

wahhh...bestnyeee...nk jugak tau sape la pengomen sejati kat blog deqla..tp x reti la buat widget tu...

lelamaisara berkata...

Eh..tersenarai jugak la..heeee

Solehah Shamsuddin berkata...

wah cikgu etuza ske komen ye.hehe

Yumida berkata...

ahaha....tersenarai jgk....

gsf tu bila2 masa blh join ke kak?

Cik Nur berkata...

10 yang terbaik tu lahirnya dari GSF kan..?
cayalah,..! bangga menjadi salah seorang ahli GSF.. :)

Marsha~ berkata...

bagusle... menghargai pengomen tegar.. heheh

Arina Shamsul berkata...

eh? nama saya pun ada pulak..berbunga2 hatiku kak..hahaha..

tapi rangking 6 je? takleh jadi ni..nak pecut laju2 ni..nak kalahkan top 1 tu..hahaha..insyaallah..saya pakai basikal ye kak..ngeee..

Yumida berkata...

oic....tunggu akak inform nih..semangat nk msk gsf..hehe

GA Nabila medan tu sy dh join awal hari tu..hehe...sm2 gdluck kita yer...tq tag sy

Aine Ainun berkata...

AA da tak termasuk dah dieyna...huhu sedih!

tapi, mmg semenjak dua menjak tak dapat nak layan blogging nih. Masih pening2...

nanti lain kali AA claim balik..hehehee=))

etuza berkata...

Masih di tangga atas ETUZA..terima kasih ya. Tak sangka tiap klik on line blog ni yang antara saya nak buka n baca entry2 yg ada. Moga blog kita bertambah informasi.

Yana Libra berkata...

wah..GSF..hehe~~~

dyabunga berkata...

wah..dya pun tersenarai walaupun lama tak singgah sini..hihihi..

Chic Na berkata...

juara & naib juara adalah cikgu. mentang2 la ni blog cikgu kan. hahaha.. ape2 pun gsf memang terbaek! :)

9n0L4 berkata...

hahaha. tak tahan bace komen chic na. tahniah sume. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT