Ahad, 6 Mei 2012

Entri... No Idea

Hari ni nak update blog kesayangan ni... Puas perah otak.. Malangnya tak tahu nak tulis apa.. Aduss... Takde idea nak mengarang.. Akhirnya....
pinjam gambar en google ye

Senyum jelaa... Tak perlu kata apa-apa.. Tak perlu tulis apa- apa.. Tak perlu kongsi apa- apa... Bagus juga senyum ni, sebabnya SENYUM KAN SEDEKAH.. Maka, idea Dieyna hari ini.. sedekah SENYUMAN ZIRAFAH kat korang ye..Yang baca entri ini.. ini pantun untuk korang..

Pen merah pen biru
Jangan marah i lubiu

Pecah kaca pecah gelas
Sudah baca harap balas

p/s : Entri takde idea ke ni??? Ni pun macam idea jugak kan?? Confius- confius.... ada idea ke tak de idea ni... hehe

10 Blogger Bersuara:

Chic Na berkata...

hehehe.. kira idea la ni. comelnya senyuman zirafah tu. ok cikna balas dgn senyuman gajah. *big grin* :D

@ deqla manjew berkata...

haha...mmg xde idea betul ni...tp bila da taip kuar lak idea tu kan...eh mmg kompius la, ada idea ke x ni ??? :p

Cik Aini Lavender's berkata...

ni pantun tuk dieyna :-

kluar rumah ikut pintu
comel je senyum zirafah tu
hehehe

~Sweet Honesty~ berkata...

haha..mmg mengarut2 tapi sentum je ble bace..hihihi

9n0L4 berkata...

haha. penuh dgn idea la ni kot. siap pantun bagai. ;)

dyabunga berkata...

dya bila tak idea mcm tu jugak.senyum dpn lappy..haha

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

hehe...YM pun slalu ke laut gak...ekeke

Yumida berkata...

tringat ngn ex-stdnt sy last year...budak2 thn 2..siap kasi pantun lagi diorg "pen merah...cegu marah" "pen biru..cegu malu" "pen kuning..cegu pening"...hihi...rindu ngn diorg...
sronok kan bila jd cegu ni..jumpe budak2 plbgai ragam...

Arina Shamsul berkata...

hahaha.kira idea la ni kak..kalau takde idea..kosong je...cuma tajuk yang ada..haha.

Sakura Aihana berkata...

kira da tjklah tu...sbb siap ada pntn pulak tu...hiihiihihihihihi...

Hana nak jmpt join segmen Hana di

http://www.marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT