DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Sabtu, 5 Mei 2012

Volkswagen, kereta pilihan??

Korang nampak tak gambar kat atas ni?? Mestilah nampak kan?? Produk terbaru keluaran Volkswagen.. semuanya nampak elegan.. Best nya kalau dapat miliki sebuah kan?? 

Kepada peminat kereta, bolehlah klik gambar diatas untuk mengetahui keistimewaan lanjut setiap sebuah kereta..Bolehlah korang cuci mata skit, tengok gambar kereta yang cun cun...

Selain daripada mencuci mata, Korang juga boleh menyertai Cross Touran Contest... Dieyna pun dah join.. senang sangat caranya.. Korang hanya perlu klik Unconventional Perfomance.. Selepas tu, gambar ini akan muncul
Kemudian, klik START LIVING UNCONVENTIONAL, permainan pun bermula, Korang ikut arahannya dan cuba lakukan pemilihan secepat mungkin.. Mana tahu ada rezeki korang untuk mendapat barangan istimewa daripada Volkswagen.. 

Ada yang lebih menarik.. Bersesuaian dengan tema "The People's Choice".. Korang diberi peluang untuk menentukan apa yang korang mahu untuk kereta Volkswagen.. Macam mana caranya?? Korang klik je perkataan THE PEOPLE'S CHOICE, kemuadian korang boleh mula membuat pilihan.. Berikut beberapa contoh spesifikasi kenderaan untuk korang pilih. Kemudian, Volkswagen akan mencadangkan produk mereka yang sesuai dengan pilihan korang.. 

Bagus betul strategi marketing diorang ni kan.. Kepada yang berkemampuan pasti tak sabar memilikinya, manakala yang tak berapa nak mampu ni, hanya mampu melihat kehebatan kenderaan keluaran Volkswagen ini sambil menelan air liur berkali- kali...  hehe

p/s : Masih sayangkan kereta lamaku WKRxxxx yang dah berusia hampir 10 tahun.... Banyak jasa kereta tu.... Dieyna takkan persiakan baktimu ye.. haha mood jiwang ngan kereta sendiri...
Lya Afrina, macam ni ke???

25 ulasan:

LYAfrina berkata...

yess... lagi superbbbb dari lya ni.. betul la tu..insyallah... mudah2han running laju j yer,,, lya xde promote pon lg iklan ni.. heheheheh... apa2 pon..lya doakan moga lps ni btmbah2 be... y penting maintain 100uv sehari...

100uv tu adalah utk org...pc y berlainan..

@ deqla manjew berkata...

Volkswagen yg lama pun cantik.. hihi.. tp seram ngan Volkswagen yg lama tu sbb berhantu kat karak highway.. errr... larik topik... :p

etuza berkata...

cantik sangat. moga impian terlaksana ya cikgu..
ni lah terjah pagi2. kami cuti ya hari ni dan esok.

Kazman / Sue berkata...

masa kami pergi perlancaran kereta ini memnag best kat bukit jalil..... tapi tengok harga mampu telan air liur je laa...heeee3x

etuza berkata...

ada tak no hpone nak tulis di alamat, pihak ABX nak minta tu dgn tujuan keselamatan bungkusan hadiah..saya akan remove lepas tulis ya..

Cik Nur berkata...

perggh..! mmg cun la... nur pun sygkan kereta comel nur tu..huhuh.

pssst..! xbahaya ke tulis no.plat...?

Chic Na berkata...

minat sgt keta2 volkswagen ni, tp blum mampu. hihi.. :)

Karukord Jagau's berkata...

Semoga berjaya...

Saya pakai keta model lama je...enjin pun nk runtuh dh....huhuhuuu

etuza berkata...

dah tulis hpone..tadi dah hantar di ABX, esok cuti kata kerani bertugas, so hari rabu akan di proses hantar hadiah tu, awal pagi jam 8.30 pagi saya kena call them tuk catat no hpon dieyna kat bungkusan . Insyaallah moga lancar, niat kena tunaikan dan moga selamat sampai. Apapun bukan istemewa, tapi boleh lah letak pen ke apa2 dalam hadiah tu.

9n0L4 berkata...

telan air liur jelahhhhhhh. huhu. jamu mate ajeee. ;)

tag kak dieyna sini. cepat. mlm ni tutup. hee.
farizafairuz.blogspot.com/2012/04/miaduniaku-1st-giveaway.html

Dieyna berkata...

thanks bagi tips lya.. berguna sangat2.. baru faham skit2 pasal nuffnang ni.. penjelasan lya yang banyak membantu akak sebenarnya.. terima kasih lagi sekali ye..nak kekalkan uv tu, insya Allah...

Dieyna berkata...

hehe akak pernah dengar gak cerita tu. scary weh.. lalu karak mesti kecut perut..

Dieyna berkata...

hehe terima kasih.. kereta ni bukan impian saya pun cikgu etuza.. tak terjangkau dek tangan... bestlaa cuti ye..

Dieyna berkata...

tau dah mesti harga dia bolh beli kancil dua tiga buah cash... takpun boleh buat rumah banglo satu dua buah heehe

Dieyna berkata...

oke.. pesanan diterima.. nanti saya bagi eik..

Dieyna berkata...

hehe tak sedar diri tulis no plat.. rasanya tak bahaya mana kot tulis no plat tu sebab akak bukannya artis.. hehe apa2 pun, dah diremove dah no tu.. risau gak hehe

Dieyna berkata...

kerja kuat2 insya Allah impian terlaksana nanti hehe

Dieyna berkata...

haha... jangan lupa ikat enjin tu jangan sampai tercicir tengah jalan.

Dieyna berkata...

hadiah itu bermakna untuk saya cikgu... tnda persahabatan alam maya.. sangat2 saya hargainya.... tak sabar menunggu rasanya...

Dieyna berkata...

oker..... jamu jgn tak jamu..

Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir berkata...

Volkswagen, uhuuu.... tak mmapu la saya kak... tapi spec n design mmg lawa.... akak buat contest la... jadiah dia Volkswagen ni...hihihi

Yumida berkata...

bez nyer klo dpt memiliki...andai nya kannnn...nk telan air liur sm la..glup! gulp!...

fatmasha berkata...

buleh buat hadiah contest ni...mesti ramai follower kan!

Prince of Noob berkata...

cantek ah volkswagen... done follow - Noob

dyabunga berkata...

dya mampu tgk je...haha

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
 

Copyright © 2012 Reserved to disini ruangku berkongsi
Design by kinara kinatara