DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Sabtu, 5 Mei 2012

Volkswagen, kereta pilihan??

Korang nampak tak gambar kat atas ni?? Mestilah nampak kan?? Produk terbaru keluaran Volkswagen.. semuanya nampak elegan.. Best nya kalau dapat miliki sebuah kan?? 

Kepada peminat kereta, bolehlah klik gambar diatas untuk mengetahui keistimewaan lanjut setiap sebuah kereta..Bolehlah korang cuci mata skit, tengok gambar kereta yang cun cun...

Selain daripada mencuci mata, Korang juga boleh menyertai Cross Touran Contest... Dieyna pun dah join.. senang sangat caranya.. Korang hanya perlu klik Unconventional Perfomance.. Selepas tu, gambar ini akan muncul
Kemudian, klik START LIVING UNCONVENTIONAL, permainan pun bermula, Korang ikut arahannya dan cuba lakukan pemilihan secepat mungkin.. Mana tahu ada rezeki korang untuk mendapat barangan istimewa daripada Volkswagen.. 

Ada yang lebih menarik.. Bersesuaian dengan tema "The People's Choice".. Korang diberi peluang untuk menentukan apa yang korang mahu untuk kereta Volkswagen.. Macam mana caranya?? Korang klik je perkataan THE PEOPLE'S CHOICE, kemuadian korang boleh mula membuat pilihan.. Berikut beberapa contoh spesifikasi kenderaan untuk korang pilih. Kemudian, Volkswagen akan mencadangkan produk mereka yang sesuai dengan pilihan korang.. 

Bagus betul strategi marketing diorang ni kan.. Kepada yang berkemampuan pasti tak sabar memilikinya, manakala yang tak berapa nak mampu ni, hanya mampu melihat kehebatan kenderaan keluaran Volkswagen ini sambil menelan air liur berkali- kali...  hehe

p/s : Masih sayangkan kereta lamaku WKRxxxx yang dah berusia hampir 10 tahun.... Banyak jasa kereta tu.... Dieyna takkan persiakan baktimu ye.. haha mood jiwang ngan kereta sendiri...
Lya Afrina, macam ni ke???

Catat Ulasan

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
 

Copyright © 2012 Reserved to disini ruangku berkongsi
Design by kinara kinatara