Sabtu, 12 Mei 2012

Eh, banyaknya soalan dia!

Ada rakan share benda ni kat Facebook.. Menarik gak kalau Dieyna share kat sini.. Dah minta izin tuannya.. Jawabnya,  boleh, silakan.. letak ja.. kita kongsi sama2.. Terima kasih ye Sharhizam Hadi..



P/s : Selamat Hari Jururawat kepada misi- misi seluruh dunia.... 

27 Blogger Bersuara:

AiSyA LiEzA berkata...

haha.. stiap org ada jasa masing2...so hargailah.. ^^

~Sweet Honesty~ berkata...

hehe..best juga bace tu.. bukan senag nk jdi cikgu..(^_^)

CiK FizA berkata...

Hargailah jasa guru anda~ Tanpa guru siapalah kita. :)

Setuju ngn Aisya ! Setiap org ada jsa masing2. Mak, ayah, cej=kgu, doktor, polis, n semua2 laaa. Hargailah meraka. :DD

Cik Aini Lavender's berkata...

ermm..syg cikgu,tanpa cikgu x mungkin kita jd seperti hari ni kan..

selamat hari guru kpd yg begelar cikgu =p

Chic Na berkata...

soalan banyak sampai tak terjawab. huhu..
besarnya tanggungjawab seorang guru kan. :)

9n0L4 berkata...

selamat hari cekgu in advance. ;)

Siti_btp berkata...

Setiap manusia yg menjalankan tanggungjawabnya dgn ikhlas
wajar dikenang jasanya tak kiralah guru,doktor,polis dll.
Walaupun pengutip sampai sekalipun.Tanpa diorang siapa nak kutip sampah yg berulat dan menghidu bau busuk sampah..

Selamat Hari Ibu Dieyna..

Cik Nur berkata...

guru umpama lilin..! mmg sngat bjasa..!

selamat hari cikgu...!

Dieyna berkata...

yerp.. perlu hargai.. semuanya berguna untuk bangsa dan agama............:))

Dieyna berkata...

bukan senang nak senang.. bukan senang nak jadi semua pekerjaan yang ada di muka bumi ini ehehe

Dieyna berkata...

stuju juga dengan korang.. hargai jasa, tanpa diorang siapa anda..

Dieyna berkata...

hehe cepatnya ucapan...

Dieyna berkata...

bukan cikgu je besar tanggungjawabnya.. ramai lagi yang berat tanggungjawabnya...

Dieyna berkata...

selamat hari guru to u too...

Dieyna berkata...

thanks akak.. selamat ari ibu jugak..

Dieyna berkata...

thanks.. nape takle masuk blog nur ye

@ deqla manjew berkata...

haha...tanya sikit tp kemain pjg lebar..wlupun da lama tgglkan alm persekolah, cikgu tetap ku kenang smpai bila2..terutamanya cikgu sains deqla..pn rubiah..mmg baik sgt..beliau la yg buat deqla minat subjek sains dan cemerlang masa spm.. :)

etuza berkata...

Selamat hari ibu, selamat har jururawat & olso happy teaCERS DAY to semua ibu, jururawat dan warga guru juga. Ikhlas dari etuza

etuza berkata...

tahniah & syukran dah sampai apa yg ditunggu dr Sabah ya.

Arina Shamsul berkata...

semoga jadi guru yang terbaik kak :) selamat hai guru :)

Arina Shamsul berkata...

guru umpama lilin yg membakar diri sendiri untuk menerangi orang lain..terima kasih buat semua guru termasuk kakak :)

Dieyna berkata...

deqla.. join segmen akak boleh cerita pasal cikgu rubiah panjang lebar skit.. ehehe

Dieyna berkata...

terima kasih...

Dieyna berkata...

memang da sampai.. suami dah booking pen.. hiasan dah terhias atas meja... ada masa nak buat entri untuknya..

Dieyna berkata...

terima kasih ,,, selamat hari ibu jugak...

Dieyna berkata...

terharu,, ehehe terima kasih..

9n0L4 berkata...

mekasihhhhh. slmt menerima hadiah² la ye. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT