Sabtu, 12 Mei 2012

Keputusan Wardah-Persona GA Fever 2012 Bahagian 1

Keputusan GA akan diumumkan sekarang... Setelah semakan semula dibuat, semua peserta dah memenuhi syarat.. Kalau ada yang terlepas pandang tu, tak tahulaa pulak..Harap2 semua peserta JUJUR ye... TANGGUNGJAWAB KORANG .. Dieyna akan mulakan dengan random. org untuk setiap hadiah.. Satu pemenang hanya perlu memiliki satu hadiah sahaja.. Sekiranya random memilih nombor yang sama untuk hadiah berlainan, cabutan kedua akan dijalankan.. Pengadilan untuk GA ni adalah adil dan saksama, tanpa pilih kasih ye.. Pengumuman juga akan dijalankan secara berperingkat yer... Nanti payah korang nak scroll down kalau entri panjang berjela, so untuk Bahagian 1 ini, 4 pemenang akan diumumkan terlebih dahulu..

Mari kita lihat, pemenang untuk  
Hadiah Tajaan Dieyna 

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-giveaway-fever-2012.html


Pemenang bagi hadiah tajaan Butik Persona




Tudung yang bernilai RM 35 ke bawah
( pemenang boleh pilih sendiri tudung yang berkenan di hati)
Sila pilih di blog Butik Persona ye..

Pesanan Penting Kepada Semua Pemenang


Hadiah ini perlu dituntut dalam tempoh 5 hari. Sekiranya tiada sebarang maklumbalas daripada pemenang, cabutan semula akan dijalankan. Pemenang hanya perlu meninggalkan butiran berikut di ruangan komen. 


Nama
Alamat
No. telefon


Jangan risau komen korang takkan dipublishkan kepada umum...

14 Blogger Bersuara:

Yumida berkata...

tahniah pd 4 pemenang di atas....

9n0L4 berkata...

wah wah. tahniah pade sume pemenang. ;)

Cik Nur berkata...

tahniah kepada pemenang...!!!

Chic Na berkata...

wah dh umum pemenangnya. tahniah semua. :)

Nono Lu berkata...

hukhuk.. tak meng la.... btw, follow blog sy blek

Dieyna berkata...

tahniah pada awak juga, Yumida... hehe

Dieyna berkata...

jaa... pluang masih ada tau..

Yumida berkata...

hehe...makaseh kak :)

Yumida berkata...

kak...nnti sy bg alamatnya..nk confirmkn kt member dulu...

Arina Shamsul berkata...

wah..bertuahnya..tahniah semua pemenang..kak nanti kalau pemenang keychain tu dah ada, inform je ye kak :)

9n0L4 berkata...

ye keeee. huhu. byk bismillah byk² ye kak. hee.

Nadratul Syazwana berkata...

Tudung Nad pilih yg pic kedua tu

http://butikpersona.blogspot.com/2012/05/tudung-corak-polkadot-awning-lembut.html

dyabunga berkata...

bertuahnya pada yg menang

Darling Ninie @ Mama Comel berkata...

As Salam...
Syukur Alhamdulillah & tahniah buat para pemenang...

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/05/terima-kasih-dieyna.html

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT