Selasa, 24 April 2012

Pecah Rekod

Semalam Dieyna pecah rekod.. Bukan rekod larian atau rekod lain, cuma pecah rekod tak jenguk blog dan tak buat entri kat blog.. Huhu.. Setakat ni maintain keluarkan 2 atau 3 entri dalam sehari tapi semalam rekod itu telah dipecahkan kerana zero new entri... Bukan saja- saja cuma kesibukan melanda.. Walaupun gila berblog.. urusan keluarga perlu diutamakan... Am i right????

Banyak aktiviti yang dibuat semalam.. Balik rumah pun dah pukul 11.00 malam.. Lotih dah nak ngadap lappy.. Rumah yang dikemas oleh Hannah perlu dikemas semula, faham- fahamlah yer... Pakaian harus dilipat huhu bestnya kalau ada mesin yang ala mesin basuh tapi siap2 kain dah berlipat kemas. Pinggan mangkuk cuci kemudian sebabnya tuntutan mata lagi penting.. zzzzzz pukul 2.30 pagi.. 

Bangun semula pukul 5.30 pagi... Main masak- masak untuk bekalan sarapan ibu, ayah dan Hannah.. Save cost katanya.. sekarang baru sempat taip entri.... Kawan- kawan GSF, karanglah Dieyna blogwalking ye.. 

p/s : Wardah- Persona GA tinggal sehari je lagi ni... Cepat2lah sertai.. Jangan lepaskan peluang keemasan ye.. Hadiah menarik menanti anda...

8 Blogger Bersuara:

@ deqla manjew berkata...

hahaha.. ingatkan pecah rekod x mkn sebulan!! hihihi...

fatmasha berkata...

hahaha...sya suke ayat tu..

Cik Nur berkata...

nur lak pecah rekod, buka blog waktu mlm..heheheh

Chic Na berkata...

ingt pecah rekod ape td. huhu.. apepun tetap pecah rekod tu. :)

Arina Shamsul berkata...

ooo..hihi itu kah pecah rekodnya kak?kalau saya lak kalau post entri 3 atau lebih dalam sehari baru pecah rekod kak..kalau yg tak update takat sehari tu,dah jadi rutin tu..hahaha.

Solehah Shamsuddin berkata...

Mari join GA Solehah... http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/04/my-22nd-birthday-giveaway.html

9n0L4 berkata...

pecah rekod jugak 2 3 hari ni. lame dok BW, ni baru ade mase. ;)

Cik Aini berkata...

memula baca tu kan ai ingt akak pecah rekod wat apa2 kat sekolah.hahaha kot2 la jd sejarah kan :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT