Jumaat, 13 April 2012

Nak Tanya Korang Skit..

Hari ni dapat komen daripada seseorang.. Pengunjung setia blog ni juga.. Katanya  begini


Salam Dieyna..
Kakya mengalami sedikit masaalah masuk blog Dieyna.. Maaf ya..

Baca je komen Kak Ya, berdesup Dieyna memecut ke blognya dan bertanya begini

kak ya, masalah macam mana time nak masuk blog ana>...tell me..
(dalam hati berdebar2 ni)

Dan ini lah jawapannya

Ana..xpe la Ana.. Kakya sorang jerk kot yang susah nak masuk sana... Sambil tunggu loading complete kakya jalan2 blog lain dulu selalunya.. Apa jadi pun.. Kalau kakya online, kakya Akan cuba jugak masuk blog Ana k.. Dun worry.. 

Kakya bagitau Ana tu, sbb tak mo Ana kecik hati kenapa kadang2 kakya tak sampai sana. Sedangkan Ana tak pernah jemu jenguk akk di sini.. Terima Kasih tau..:p

 Idea utama bagi komen ini ialah BLOG DIEYNA LAMBAT NAK LOADING...

Persoalannya ialah Korang- korang yang sering bertandang ke sini, blog Dieyna LAMBAT LOADING ke?? Kalau ramai sangat yang kata lambat loading.. Maknany Dieyna harus membuat kerja- kerja pembersihan agar blog ini tidak lambat LOADING lagi... Huhuhu....

p/s : Komen sejujurnya ya... Tak nak menyebabkan korang yang sering bertandang ke sini terpaksa menunggu dan menunggu,,. Terima kasih...

18 Blogger Bersuara:

Sherwiena Muzzawer berkata...

Salam kenal. I follow blog comel u ni ok je..;)

Nurlaili Azman berkata...

maybe..internet lambat, sbb byk gbr nak kena loading..lily pun sama..lambat nak loading, tapi ttp stia tunggu..ahaks!

Cik Nur berkata...

kejap..nak try masuk sekali lagi...jap eh.. ^__^
nur buat kiraan tau.. :)
jap ye...

Cik Nur berkata...

ok je..xlambat pun.
kadang2 bukan blog kita yg bmasalah, tapi line tenet tu sendiri..
mcm nur, nur pakai stemix..mgkin sbb tu ok..
kalau sebelum ni, nur pakai brukband..mmg ya ampun lembab..!

Norasikin berkata...

Kalau broadband cap kura2 macam saya ni, terasa la lambatnya. Kalau yg spesis F1 tak tau la pulak

Yana Libra berkata...

saya guna broadband..huhu..mula2 agak slow, tapi takde lah slow sangat kot..xdela lama pun kena tunggu sebab saya slalu bukan byk2 blog skali..hehe~~

etuza berkata...

Betul saya klik ja macam Cik Nur , tak lambat, biasa2 ja, semua blog saya klik GFS lancar tempat saya. Betul. Dulu ada klik Solehah blog, hehe saya tak klik spek dia tu, berjam2 tunggu post blog dia ..adui x jg terpapar. Baru Solehah bagi tau klik spek tu katanya. Lancar..
Ni mesti talian ternet line slow. Apapun saya pun kena buat pembersihan, ada yg bagitau ada jg banyak alat2 saya . Pic2 saya dah banyak saya buka.

Siti_btp berkata...

Akak buka laju je! pakai line streamyx kot..
Dulu ye pakai broadband memang mengamuk di buatnya..tu lambat berblog tu

Rajinnya tukar header comel pulak tu..Selamat malam cikgu!!

Nisa berkata...

Erm, okay je kot even though it takes a while to fully loaded.

Chic Na berkata...

sy guna streamyx home. wifi lg. cepat je loading.
agaknya line internet kak ya tu yg problem.
so kak dieyna xperlu risau ok. :)

dyabunga berkata...

broadband dya mcm kura2 skrg ni..tpi tak ada lah lambt loading..

Aine Ainun berkata...

siyesss....ok jek=)))
hehe,pakai HP pon OK=)

Ayuni berkata...

ok jer sis....

Mala Nasohah berkata...

First time masuk belog ini..Nice.Suka baca :)
http://adeqrifqi.blogspot.com/2012/03/rebut-hadiah-special-dari-mala-nasohah.html

~Sweet Honesty~ berkata...

erkk..sweety masuk2 jek terus terpapar segala..ok je..xde masalah..kalo lmbt loading tu mgkin sebab line tak berapa clear..atau lappy terlalu sarat..mungkinla..

mzhany berkata...

so far ok,walaupun mmg amek masa sikit la nk keluar semua kan...maybe byk pic kot dieyna...and backlink byk kot.

tp bagusla diena buat mcm ni kan survey sbb kekdg org mls nk nunggu loading ni, then kalau la loading slow, dah keluar dh baca2 entri, sekali nk komen, bukak page baru, kena tunggu loading lagi...satu hal lak...

lelamaisara berkata...

Ok je masuk sini..Tak lambat pon nak loading...Mungkin masalah line tenet kot...

9n0L4 berkata...

okey je kak. keep it up. ;)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT