Sabtu, 14 April 2012

Terima Kasih, Kawan!

Semalam Dieyna menulis Nak tanya korang Skit, Alhamdulillah ramai yang bagi feedback.. Ada yang kata blog Dieyna oke, ada yang kata lambat.. Terima kasih juga kepada yang setia menanti walaupun lambat loading.. 

Banyak punca yang menyebabkan berlakunya lambat "loading" pada sesebuah blog, antaranya

  • Terlampau banyak WIDGET
  • Terlampau banyak GAMBAR
  • Terlampau banyak BACKLINK
  • Masalah line internet yang slow macam siput baru nak belajar berlari (Sila marah talian internet korang yer ) hehe
Memandangkan Dieyna tak mahu, tak mahu dan tak mahu menyusahkan korang semua kerana menunggu page ini loading maka Dieyna dengan rela hatinya me"remove"kan beberapa item yang Dieyna rasa takpe kalau takde pun... So, amacam sekarang??? 


LAMBAT LOADING LAGI KE>>>>> 
KALAU LAMBAT JUGAK, HUHU 
TAKKAN NAK KENA BUANG BLOG TERUS 
HUHU TIDAK TIDAK TIDAK.....

p/s : Insya Allah, takkan buang blog ni... haha terimalah blog ini seadanya ye... Kalau Dieyna buang blog ni,, ramai pulak yang RINDU kan kan kan haha perasan.... apa- apa pun

TERIMA KASIH KAWAN... SAYANG KORANG KERANA PRIHATIN


Nah, bunga untuk korang yang sudi komen..

12 Blogger Bersuara:

etuza berkata...

Baru habis majlis kami di sekolah, kem bestari solat sdg berlangsung, tunggu Johor. Ni online kejap ni. Saya pun kena buang hurmingbird saya yg cute di wall catatan utama tu, mybe tu menambah late dan spam, sebab org suka klik2 tu bird cute saya.
DSRB pada saya hari2 lancar. Tak apa kena komen lagi kita semangat nak update blog. Tahniah kerana positif dengan teguran kekawan blog.

etuza berkata...

Cantiknya jambangan bunga tu. Tq, nak ambillah cute, susah dapat ni..

Kamsiah berkata...

kalau ikutkan nafsu...semua widget nak tempek,semua gambar nak boh...tp bkn semua org line internetnya laju...
akak jugak dah korbankan beberapa widget dan gambar family kat sidebar...

Jacob berkata...

1999 Oldsmobile 88 Series AC Compressor
I like it because i was seeking for such type of info.
I hope it benefits all one who land up here.
Thanks for sharing!!

~Sweet Honesty~ berkata...

tgk bunga tu,dah terhidu harumannya..tu mknanya,tuan tanah blog ne ikhlass..tak gitu??

~Sweet Honesty~ berkata...

eeehh maasf maaf..sweety tesalah org..tdi tertaip cik nur..sbb baru jek tdi jenguk cik nur..maaf ye cikguu dieyna.. alahaaii..penangan suka melepak n menyinggah ne..smpai tersasul2..hihi

Cik Nur berkata...

hehehehe..xpe sweety... :)
blog ni ok..xde masalah lambat..bg nur lah..

Karukord Jagau's berkata...

sekarang sudah ok...sekejap saja dia loading...

Aine Ainun berkata...

ok jugak...
tp betul jugak, kalo byk sgt wiget akan beratkan blog=)

Chic Na berkata...

sebelum ni mmg dh cepat, kali ni lg cepat lah loading. hehe.. yayy dpt bunga. TQ kak dieyna. :)

9n0L4 berkata...

header mahal kat atas tuhhhh. hee.

Nurlaili Azman berkata...

Congrats!!! pastas macam arnab sudaaaa..hihi. Baru best..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT