Sabtu, 7 April 2012

Menghargai Kerana Dihargai

Seronok sangat sekarang ni.. Blog ni dah meriah gitu.. Bukan sekadar meriah ngan image polka dot yang warna- warni ataupun meriah dengan header yang comel tu.. tapi meriah dengan kehadiran korang.. Pengunjung dan pengomen.. Terima kasih banyak2.. Sebab sudi hadir dan meninggalkan jejak bertapak di sini. 

MENGHARGAI KERANA DIHARGAI
Korang yang hadir dan ada blog dan meninggalkan jejak, pasti Dieyna akan muncul di sana. Cepat atau lambat je.. Korang yang sering meninggalkan jejak di sini, Dieyna hargai korang, bukan dengan wang ringgit atau harta tapi dengan .>>>Penghargaan Untuk Pengomen Sejati & Review blog Pengomen Sejati.

p/s : Sebenarnya tak de idea nak menulis entri hari ni.. inilah hasilnya hehe

8 Blogger Bersuara:

Karukord Jagau's berkata...

sensame....eerr tp nama saya x de pun....huhuhuu

Dieyna berkata...

Hehe kena datang n komen ngan lebih kerap.. baru muncul nama tu.. tapi walaupun nama tak muncul di situ, Dieyna tahu Karukord,, antara yang memberi sokongan.... thanks again...

Dieyna berkata...

lawan Cikgu ETUZa tu hehe

Cik Nur berkata...

terima kaseh juga buat dieyna, kerana menghargai kami...
dan sudi jengah balik belog nur..:)

ikhlas..NUR... <----- ecehh..cam tulis surat cinta lak..hehehe

Yatie Awang berkata...

eheheeee...akak belum termasuk dalam list tu ek..tak pe tak pe..nanti akak komen banyak2 haaa

9n0L4 berkata...

kerana diriku begitu berharga! hee.

etuza berkata...

Terima kasih ya, susah kalau terlalu diam, otak beku tau, kita komen bermakna otak kita aktif dan sihat..tahniah kepada yang komen tujuan berkongsi ilmu..
maka marilah sentiasa positif.
( saya komen selepas baca semua, kalau ada mesej lucu pasti senyum depan note book ...) tak boleh komen jika tak siap baca....sebab komen lari dari maksud, pernah saya terbuat malu...)

Chic Na berkata...

yayy tersenarai. hehe.. terima kasih atas penghargaan. :)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT