Isnin, 2 April 2012

Penghargaan Untuk Pengomen Sejati

Diringkaskan cerita, insan- insan yang selalu singgah di blog Dieyna dah rajin pula memberikan komen- komen bernas di setiap entri Dieyna namakan mereka PENGOMEN SEJATI. Maka dengan besar hatinya, Dieyna hadiahkan award ini untuk korang... Awardnya tidak seberapa tetapi diharap dapat diterima dengan besar hatinya oleh korang semua.....

Terimalah..

10 orang pengomen yang layak menerimanya ialah

TERIMA KASIH KEPADA KALIAN SEMUA, KERANA TAK JEMU BERKUNJUNG KE SINI. SEMOGA UKHUWAH INI TERJALIN SELAMANYA. SALAM SAYANG DARIPADA DIEYNA.. JANGAN SERIK UNTUK SINGGAH LAGI YE. 
PENGOMEN YANG LAIN, MAAF JIKA TIDAK TERSENARAI KERANA WIDGET INI HANYA PAPARKAN TOP 10 COMMENTATOR SAHAJA.. HEHE KORANG KENA LAWAN DIORANG NI UNTUK AMBIL RANKING TOP 10 TAU... TERIMA KASIH JUGA KAT KORANG TAU.

Selepas ini, Dieyna akan umumkan PENGOMEN SEJATI secara bulanan. Hadiah istimewa daripada Dieyna untuk mereka nanti ialah

a. Award Bulanan
b. Review blog
c. Spesial untuk pengomen no 1 - FEED blog anda selama sebulan.

Jangan lupa ye, datang sini dan tinggalkan komen anda, Pasti berbaloi- baloi.



25 Blogger Bersuara:

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Ana ..

Menghargainya sgt2... Takut lepas ni kakya Akan kecewakan Ana kerana kakya agak terbz sgt2. Cemana pun, kakya tak kan lupa blog yang cantik ini.

Akan dtg mengintai di sebaliknya tirai bila kakya berkesempatan online k..

Take care dear..

LYAfrina berkata...

wah... x sangka tersenarai gak..tqvm dieyna :-)

Aine Ainun berkata...

Wah....bestnya...nma sy ada dsitu;)

T sy amek ea;)

@ deqla manjew berkata...

owh, deqla x tersenarai.. sori dear, lom mampu jd pengomen sejati sbb x slalu dpt blogwalking, lg2 tgh skt ni n mak masok sepital.. sori sgt.. apapun ttp terjah sini bile ade kesempatan..tahniah buat semua yg dpt award ni... :)

frogos berkata...

huhuhuh..i'm not listed one

Dieyna berkata...

takpe.. cuba bulan depan ye... April nanti

Dieyna berkata...

Amik tau... hehe ikhlas dari hati tu

Dieyna berkata...

thanks singgah walaupun tak sihat... mulai bulan depan, kiraan bulanan akan diberikan..

Dieyna berkata...

Ambil ye... hehe jangan tak ambil pulak

p/s : Dah cari id fb guna email lya tapi takde pun

izan mama mia berkata...

rajin mereka komen yer..mesti entry kat cni best sangat.. :)

lelamaisara berkata...

Nama saye tak tersenarai..belom boleh jadi pengomen sejati lagi..InsyaAllah di masa akan datang ye...

Chic Na berkata...

kena usaha lebih ni. hehe.. anyway, tahniah kpd semua pemenang. :)

~Sweet Honesty~ berkata...

wahh..tersenarai... 1st time dpt award segala..thnx ya.. makin gigih ne nak mengomenn..hihi

etuza berkata...

asalamualaikum..
Macam x percaya..seingat baru kenal blog terbaik saya ni ( di sini ruangku berkongsi) ternyata perkongsian pesona blog benar2 berkongsi dengan laman indah ini. Wow!!! terlonjak2 happy sangat, namun maaf3x ya..selalu terlepas ..tu selalu saya katakan bahawa kekadang masa terlalu limited. petang ni Allah persuakan juga saya ke entry ni...ETUZA ( 51 ) ..hehe kuat pula keomen2 saya.Apapun jadi sahabat blog saya. Papun maaf kanlah jika ada komen2 tak baik dari saya ya..minta halalkan kata2 itu. Sangat3x menghargai ..

( Ya Allah jadikan blog ini lebih berhikmah, lebih bermanfaat, lebih ramai penggemarnya agar wacananya berterusan demi menuju kebahagiaan di Dunia dan Akhirat, bahagiakan keluarga Dieyna dan murahkan rezeki mereka ...amin "
Alhamdulillah sangat terasa dihargai..

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum Ana...

Menghargainya. Terima kasih.

Kunang-Kunang berkata...

Salam Dieyna,

Terima kasih atas penghargaan dan ingatan Dieyna tu. Semoga Blog Dieyna terus maju.

Akak ambik award tu yer, terima kasih.

Kamsiah berkata...

salam kenal & follow sini...biasa tgk blog ni kat blog cikgu etuza...:)

etuza berkata...

Kamsiah..macam2 ada dalam blog ni ya..

Cik Nur berkata...

cik nur amik ye.. :)
Dieyna, mcm mana nak buat komen sejati tu eh..?

9n0L4 berkata...

tahniah sume. ;)

Dieyna berkata...

alamak.. kalau tak silap, akak search Top Commentator kat google... hehe

izan mama mia berkata...

tahniah semua yg rajin komen..rasanya tak terlawan mereka yg rajin tu...hihi

Yumida berkata...

jom kita berusaha...tp etuza hebat sgt...pe pon...singgah sini mmg layannnn ar...akak love u!!

Cik Penguin_Solehah berkata...

wah,bagus2,hargai follower.. Solehah teringin jugak nak aktif dan bual mesra ngn korang semua tapi masa mengekang lah =.='

Cikgu Norazimah berkata...

singgah sini sambil follow..jgn ler segan2 follow blog cikgu azie yer

http://cekgunorazimah.blogspot.com/

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT