DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Isnin, 16 April 2012

Jom buat gelang tangan manik sendiri

Panjang skit tajuk.. ala- ala tajuk dalam buku teks Tahun 2.. Rasa- rasanya ramai dah tahu macam mana caranya.. Saja je nak kongsi kat sini, sesi pengajaran Bahasa Malaysia Tahun 2 berpandukan sukatan KSSR. Bagi Dieyna sukatan KSSR ni lebih menggalakkan murid belajar berdasarkan pengalaman.. Sebelum ni murid Tahun 1, belajar cara menyediakan Emping Jagung.. Untunglah diorang masa tu, suka sangat dapat makan emping coklat (ganti emping jagung) dengan susu soya... Nantilah update gambar diorang kat sini...

Sekarang ni nak share cara buat hiasan manik pula.. Mudah sangat.. korang tengok gambar je ye,,,, Budak- budak pun suka sangat...
Time buat gelang ni, budak lelaki pula yang terlebih excited.. Hehe siap ada yang buat cincin lagi.. Apa2 pun selamat tengok gambar ye,,,,

P/s : Lepas ni nak buat gelang untuk Hannah lah.. lalalala



Catat Ulasan

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
 

Copyright © 2012 Reserved to disini ruangku berkongsi
Design by kinara kinatara