Isnin, 16 April 2012

Tengah bekerja Sekarang : Online Saja

Zaman dah makin moden.. paper less.. semuanya online belaka.. dan sekarang, tengah isi maklumat peribadi murid dalam aplikasi sekolah malaysia... Tidur awal tadi.. so, terkejut dari tidur, mulakan kerja online ni.. Tengah2 malam macam ni sistem tak busy sangat,..

Inilah sistem yang dimaksudkan.. Guru kelas perlu mengisi maklumat peribadi murid di sini. Selepas ini, semua aplikasi online yang berkaitan dengan KPM akan disambungkan ke sistem Sekolah Malaysia ini. Kerja permulaan yang agak rumit, tetapi menguntungkan di kemudiannya. Maklumat yang diisi di sini mestilah benar.. Bukan tiruan ye. Apabila sistem ini sudah lengkap diisi oleh guru, ibu bapa juga boleh membuat semakan data peribadi mereka di sini.. 

Nak sambung buat kerja pulak.... 

P/s : Cikgu dah tak boleh buta IT, semua kena celik IT belaka tau.. 

8 Blogger Bersuara:

Karukord Jagau's berkata...

selamat bekerja (^______^)
mata saya tak ble tdooo....
jd saya jln2 sini sambil mengukirkan satu senyuman manis semanis ala2 manis kurma gituu
(^_________________^)

Dieyna berkata...

HEHE MANISNYA KURMA ITU.. Kerja sudah disiapkan.. jenguk rakan2 sekejap,, sekarang mau tidur.. zzz

lelamaisara berkata...

Semua sekarang kena celik IT ..sekarang semua di hujung jari ......

Kazman / Sue berkata...

memang kena buat untuk kemudahan di masa hadapan.....

Cik Nur berkata...

Rajinyer cikgu ni.... :)

Chic Na berkata...

bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian. hehe.. akak, cheese belum buat lg. xsempat. tggu weekend la agaknya. :)

SumeSakan berkata...

Hahahaha...tengah wat sistem nih untuk cikgu guna...hehehehehe

9n0L4 berkata...

SAPS, EMIS, SPPBS, eOPERASI, HRMIS dll. huhu.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT