Rabu, 14 Mac 2012

Wordless Wednesday # 5 : Apa silapnya??

Wordless kan.. 
Tengok n kaji apa yang silap di sini..

P/s : Padahnya print dulu baru nak semak.. haha

5 Blogger Bersuara:

Cik Nur berkata...

Itu sikat..bukan keropok..
kan..hihi

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Huhu, tuh kan sikat tuh.ekeke

etuza berkata...

Tak boleh makan tu, 2 benda beza, tak sepadan ( sikat )

Boleh tak ajarkan org Sabahan ni nak buat tu scroll blog list, tempat Pesona EWWK tu makin panjang, dah tengok, baca dan buat di ruang panduan buat blog tapi x jumpa tu di ruang edit html. Takut rosak lagi laman saya.Penat nak buat balik, hehe header saya tu pun kira nak kecilkan jg..ajarkan ya.abaikan jika x ada masa.tak apa2

Aine Ainun berkata...

itu penyisir rambut cikgu...eheheeee

Arina Shamsul berkata...

gambar lain nama lain,silap la kan kak?hihihi


sy datang skodeng kakak ni..hahaha

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT