Rabu, 14 Mac 2012

Demam Ben Ashaari

Best doh tajuk entri ni kan.. Bukan Dieyna demam sebab dia ok.. haha tidak tidak tidak sama sekali.. Marah en Somi den nanti... Malas nak banyak selekoh, kita pi terus ke tujuan utama entri ni oke.. Sebelum tu, sila tengok gambar ini ..
Korang nampak tak tu??
Penuh dengan header dia je Bloglist Dieyna
Glemer betul dia kan?? Pantang dia buka segmen, konfirm berpusu- pusu yang datang menyertai. Kadang- kadang Dieyna pun sertai jugak sebabnya.. Blognya glemer, letak link kat blog beliau konfirm trafik kita juga naik.. Kiranya kategori tumpang glemer lah.. Tak caya ke??? 
Hari tu tersenarai dalam entrinya, glemer sekejap blog ni
Punca trafik dari mana tu?? Bukti kat korang ye
Bagus juga en Ben ni.. Walaupun blogger terkenal, dia tak kedekut nak membantu bloger- bloger kecil- kecilan menaikkan trafik blog.. Macam manalah dia sebelum terkenal dulu yer?? Apa yang dia buat sehingga menjadi seperti hari ini?? Soalan2 itu, kena tunggu dia jawab.. ataupun dia dah jawab dah cuma Dieyna yang terlepas...Apa- apa pun terima kasih En. Ben Ashaari, anda telah membantu menaikkan trafik blog ini.. Terima kasih banyak- banyak yer...



5 Blogger Bersuara:

Arina Shamsul berkata...

hihihi betul tu kak,sapa2 yang rajin ikut segmen beliau,memang trafik naik.takpe kak,usaha banyak2 pas ni boleh jadi sucsess cam dia.hihi.

btw.kak suka ye tulisan bulat2 tu?huhu..takpe kak,masih banyak lagi peluang untuk mendapatkan tulisan bulat2 tu...haha.

rajin2 je ke blog saya ye kak.ahaks.terima kasih atas sokongan akak .:) muah! ahaks.

Kazman / Sue berkata...

memang kita amat2x diperlukan untuk support satu sama lain...

etuza berkata...

Baru tadi ke blog dia..
Ben Ashaari..dah jadi follow jg .Best pula ya blog dia. Tq info

Yumida berkata...

aah sis..die mmg sporting kan...

etuza berkata...

Betullah ada blog Pesona kat sana..best rasanya dihargai. En Ben dan Dieyna anda baik ..tq

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT