Selasa, 13 Mac 2012

Now you can earn rewards by sharing through Facebook & Twitter with #ChurpChurp! How cool is that?

Now you can earn rewards by sharing through Facebook & Twitter with #ChurpChurp! How cool is that?
Dieyna tak paham tentang ini.. Churp- churp tu apa?? Macam mana dia berfungsi.. huhu anyone can explain to me??

6 Blogger Bersuara:

Cik Nur berkata...

dulu cik nur pun xbape nak faham..

ce bace di entry sy ni.

http://cahayacita2.blogspot.com/2011/12/jom-buat-duit-sambil-online.html

Aine Ainun berkata...

Sy pnah dftar churp2, penah promote...tp sy x brapa nak faham jugak sampai skrg...akhirnya lama x guna, x bukak2 n lupa pasword...huhu!

Sory x teror nk explain..

Ms Velentine berkata...

nak explain tak reti tapi cuba pg kat blog lyssa yg famus 2...sya punya reward baru 3.00,,,,baru 1 minggu daftar

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Dieyna, churp2 ni same je mcm nuffnang.tp, iklan tak auto keluar mcm nuffnang, kita kene log in dlm akaun churpchurp kita pastu share iklan yg ada kat facebook atau kat twitter kita.sng je, just klik kat button yg disediakn je.konsep same je ngan nuffnang, cuma mechanics je lain sikit.sign up la kat curpchurp.com dulu erk, pastu tgk le apa yg de kat situ,:-) hrp,ym dpt bntu dieyna.:-)

Yatie Awang berkata...

audhhh..akak lg lah tak tahu hihih

Dieyna berkata...

TERIMA KASIH SEMUA YE.. DAH BACA N DAH FAHAM SKIT2... HEHE

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT