Selasa, 6 Mac 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Segmen terkini Ben Ashaari ajak korang kritik blog... 
Hari tu dah mintak korang kritik blog ini, banyak dah buat perubahan .. Kali ni nak korang kritik lagi.. Kerana sememangnya sudah pasti blog ini masih lagi banyak kelemahan yang perlu diperbaiki.. Tak mahu menjadi orang yang syok sendiri dalam menulis blog..so, peluang dah diberi.. tunggu apa lagi.. Jomlah kritik blog ni.. 

Kalau korang nak join segmen ni.. just klik gambar en Ben yang tengah kontrol hensem tu, lepas tu baca je apa syaratnya dan join. hehe

18 Blogger Bersuara:

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

segmen sama..header kamu cute la.. :)

salam kenal :)

Cik Ayu berkata...

simple n nice

jom kritik CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

suha berkata...

cik suha xnak kritik since stiap blogger ade idea msg2 dlm berblog..keep blogging!

Cik Anis berkata...

simple but nice.. (:
come see my blog too

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam berkata...

header tu besar sangat kot but comel..


jom ke blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

eyka berkata...

singgah dari segmen abg BEN ...
blog yg simple ...
anyway nice blog ....
jemput singgah ke blog sy ..
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SURIANI ISMAIL berkata...

yeeaahhhhh.. berjayaa masuk tnpaa ade hlgan tok tunggu berjam.. senang loadingg..

keep it up

http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.

Azhafizah[フィザ] berkata...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin berkata...

ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NAL berkata...

simple & nice..NAL suka mutiara hikmah tu..

jemput komen :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NoRaQiLah JohaRi berkata...

as salam =)

singgah n follow dri blog abg ben..
xde ape nk kritik la..hehe =D
sweet n simple blog..i like!

jom kritik blog saye =D
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim berkata...

alamak aii..tomeyynyee..nice blog..tapi tambah shoutbox okayy..senang orang nak tukar link..btw..keep on blogging..

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga berkata...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

dya suka header tu!!!cantik

shida'R berkata...

dtg dr segmen abg ben,
blog ni ok dah cume kalo iklan nuffng tu dletak tmpat yg betul lg kemas blog ni :)tq

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

iEnA eLiEnA berkata...

blogwalking..
hihi sorry..cik iena bru nk blogwalking slps join segmen april bloglist ben ashaari..
lately bz sket..
okies cik iena follow kamu yer..
jgn luper follow blog cik iena sekali yer

http://www.ienaeliena.com/

Rafflesia™ berkata...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

semuenye ok. ape nak kritik yek? hihihi -,-

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs berkata...

blog simple but nice.. sy dh folow. krtik blog sy tau..
http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

HasrulHassan [HH] berkata...

:) just nice

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT