Selasa, 27 Disember 2011

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Salam semua,, mood hari ni adalah nak join GA.. dan inilah GA pertama yang akan Dieyna sertai untuk sesi 2011 ni.. hehe

Dieyna tahu pasal GA ni pun daripada forum ratuhati.com.. syarat GA ni pun senang je, tengok kat bawah ni ye...

SYARAT2 NYA

1. Buat entry bertajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY..
(dah buat dah)

2. letak Bannner seperti di bawah dan link kan ke blog empunya GA
(dah setel)

3. Like Fan Page TLP di facebook http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan kepada yg tiada FB, boleh jadi follower di belog dia ini:P
(like fanpage dah, jadi follower pun dah)

4 - Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (Ini fanpage penaja hadiah so, kena like ye... saya dah like dah)

5 - Tag 5 org kawan blogger (lebih or kurang pun boleh katanya.. hehe bahagian ni lemah skiet, nak tag sape eik) fikir punye fikir.. saya rasa saya nak tag

6 - Letak link entry anda di entry ini...Terima Kasih:).. (pahni pi letak link entri k)

Nak tahu hadiah apa kena pi bace sendiri kat blog bamyuyu k.. hehe selamat ber GA..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT