Jumaat, 28 Julai 2017

Ujian Permata Pintar

Bismillahirrahmanirrahim…

Khamis lepas, guru taska Arissa share mesej ini dalam group Whatsapp Taska.

*Assalamualaikum.*
Makluman kepada semua ibu bapa yg mempunyai *anak berumur 2 hingga 4 tahun* . Anak-anak anda dipelawa untuk menyertai ujian pintar dan berbakat *PERMATA* yang dikenali sebagai PCIS.Ujian akan dibuka dari 15 Julai hingga 30 Ogos.
Kanak² boleh mengambil ujian bila² masa yang sesuai di rumah asalkan ada internet connection.
Layari ujian di *Pcis.upsi-ukm.edu.my*

Kanak² yang terpilih melalui ujian akan dijemput untuk menyertai kem pintar dan berbakat PERMATA pada bulan November/Disember nanti insyaAllah.

Minta juga parents untuk war²kan kepada kenalan² mereka kerana ujian ini terbuka untuk semua kanak² 2 - 4 seluruh Malaysia.

Hari ini hari cuti. Jadi, Dieyna layari laman web ni untuk Arissa cuba. Bukan Arissa je, Hannah pun test sama ujian Permata ini. Cuma semasa Hannah buat, line internet out.. jadi tak sempat habiskan. Lain kali ar test semula untuk dia.

Cerita tentang Arissa. Dia berjaya habiskan test ini. Jawapannya ada betul ada juga salah. Tapi okelah dia mampu menghadap soalan yang banyak2 tu.  Akhir test, Arissa dapat sijil penyertaan. Alhamdulillah, boleh simpan sijil ni untuk kenangan akan datang…

2017-07-28

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT