Rabu, 31 Ogos 2016

Book cafe buat Merdeka Sales 2016

Bismillahirrahmanirrahim
Hari ni Dieyna merayau- rayau dalam internet. Macam biasa Dieyna masuk laman web BOOKCAFE.COM.MY . Buntang mata sekejap apabila masuk laman web tu.. bookcafe buat promosi Merdeka ... Penggemar- penggemar buku silalah terjah... Banyak benor buku- buku menarik yang dijual dengan harga serenda RM 2.00. 

Tak percaya ke????

Nah Dieyna screen shot...

Tengok tu, buku yang harga RM1 pun ada... Kadang- kadang boleh dapat percuma pos lagi. Buku- buku yang dijual pun  memang sangat menarik perhatian. Kalau buku kanak- kanak, fuyooo memang cun lah.

Dieyna pernah beli siri ini untuk Hannah. Perkataan yang digunakan diwarnakan mengikut suku kata. Ilustrasi buku pun menarik, berwarna-warni. Budak-budak memang suka buku yang warna-warni ni. Dieyna beli sebab nak pupuk minat membaca. Biar buku banyak2 kat rumah. Lama- lama nanti dia pandai menghargai buku..

Gambar ni Dieyna ambil dalam laman web BOOKCAFE. Setakat ni set kombo ni dah OUT OF STOCK. Tapi kalau nak beli satu persatu ada lagi. Boleh cek harga kat laman webnya.

Sila- sila lah terjah laman web ni ye kalau berminat nak dapatkan buku- buku menarik. Memang berbaloi- baloi sangat. Jangan lupa lak, print resit hehe boleh buat claim LHDN....
Klik bawah ni ye kalau nak jenguk...

v
v
v
v
v



2 Blogger Bersuara:

dya bunga berkata...

bagus ni..lama tak beli buku..blh g website.. murh sgt tu klau jadi rm2

LYAfrina berkata...

mmg murah///pernah beli dkt web ni dulu..buku bento..hehe

**kak..ada masa meh la jln rmh lya

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT