Khamis, 4 Jun 2015

Cash Out Nuffnang

Lama dah Dieyna abaikan Nuffnang ni.. Zaman- zaman aktif berblog dulu pernahlah cash out sekali nuffnang ni. dalam RM60++ .. Biarpun blog ni dah agak sendu, Alhamdulillah masih ada yang klik- klik iklan nuffnang di blog ini..


Dengan selambanya kutunjukkan nilai di atas nun... haha oke apa nilai tu.. 2 tahun nya nilai pembayaran tu.. tunggu masa nak cash out je ni.. nak kumpul yang baru sempena kebangkitan semula dalam dunia berblogging ni.. haha semangatku jangan pernah luntur k..

Harus ku beli sesuatu dengan duit ni sebagai tanda kenangan berkecimpung dalam dunia blogging ni... tanda kenangan gitu...

Apa- apa pun kita cash out dulu, dan sekarang duit pembayaran dari nuffnang dah reset kpada RM0.00 .. Harap- harap ada yang sudi klik iklan di sini nanti...


2 Blogger Bersuara:

Mrs Velentine berkata...

banyak tu kak..MV punya baru 16.00..hahaha..lepas co awal tahun hari tu

Sanisah eeiyss berkata...

is pun lamaaa tak penah bukak, ingat-ingat lupa ja dah ada

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT