Selasa, 26 Mei 2015

Kembalikan zaman rajin berblog

Dulu- dulu memang aktif berblog... Siap ada group blogger sendiri lagi.. sekarang ni, blog ni dah agak sendu.. ibarat dapur yang dah nak abis gas.. haha boleh pulak ku samakan blog ni dengan dapur gas... hentam saja laa asalkan bahagia kan.. haha

Bigboss group GSF  yakni mama ARINA dah terjaga daripada tidurnya yang panjang tu... abis dikerahnya ahli2 bawah GSF ni aktif kembali berblogging.. siap dicanang-canangnya setiap kali dia buat entri baru... Kononnya nak bagi orang jeles laaa tu... haha x jeles pun ye mama... dengki je ad skit...

In shaa Allah, blog ini akan kembali bersuara... apa jua topik, personal , bisness dan apa sahaja laaa...
nak kembali cam dulu2....


3 Blogger Bersuara:

Arina Shamsul berkata...

wakakkaakaka...yeahhhh..tepuk2 tangan!!! ... (◡‿◡✿)

Karukord jagau berkata...

wah rajinnya update blog kihkihkih

Mrs Velentine berkata...

hahaha..bila big bos dah sedar dri lena..terus dkerah semua

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT