Selasa, 6 Ogos 2013

Terima kasih

Semalam dapat dua keping kad raya.. suka sangat.. yerlah tahun ni tak meriah kad raya mcm tahun lepas. Dieyna pun mood nak memberi kad raya pun out.  Hehe jadi padanlah kalau xterima kad pun kan..
Apa2 pun terima kasih kepada mama cute  Lela maisara dan Aima Kaim.. sebab memberikan Dieyna kad raya tahun ni.. sangat2 menghargainya..
Lela thanks juga untuk keychain jogja tu. Love it...
Thank u all...

SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN ....

13 Blogger Bersuara:

lelamaisara berkata...

same2 kak diena...
selamat hari raye maaf zahir batin kak..:)

Deqla Manjew berkata...

deqla pun dpt kad n souvenir dari lela.. rajin lela pos kad mcm tahun lps kan...sori ye, deqla tahun ni x smpt pos..huhu.. selmt hari raya maaf zahir batin kak. =)

Cik Nur™ berkata...

Nur pun dapat jugakk. :)

selamat hari raya kak.. :)

Masha Meisters berkata...

selamat hari raya maaf zahir dan batin kak dieyna -)

BaNu Syah berkata...

selamat hari raya kak dieyna..

9n0L4 berkata...

jaa pun dpt jugak. bagus betui dorg ni. :)

Etuza Ezawarna berkata...

selamat hari raya maaf zahir batin.
kena dera awak ya, kena amik jg kada raya terlajak saya tu..hehehe

Chic Na berkata...

okla tu. masih ada yg ingat. ;)

selamat hari raya kak..

Mrs Velentine berkata...

selamat hari raya kak

9n0L4 berkata...

takpe lah tak dpt kad akak. dh gi beraye pun. hihihi.

N.Aima K berkata...

Selamat hari raya kak.. mohon ampun dan maaf tak reply mag akak haritu line kat kampung on off hu hu syg akak

Solehah Shamsuddin berkata...

selamat hari raya akak.baru harini berkesempatan nk bw, maaflah line internet xok

Cinta Misteri berkata...

Selamat hari raya dieyna. lom lambat lg kan, masih berbaki 5 hari...

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT