Isnin, 8 Julai 2013

Puding Buih for Pot Luck

Asyik citer pasal Shaklee je kan.. Nanti bosan lak pembaca blog wardah ni.. Hehe xper sharing is caring.. Mana yang elok kita war warkan.. Ye tak?

Malam ni.. Nak share cerita di dapur pulak.. Dah lama tak story morry kisah resepi di sini. Hehe maklum jelah.. Emosi memasak tak stabil tulah jadinya.. Percentage makanan bungkus lebih tinggi berbanding yang dimasak.. Hehe alasan standard ibu yang terlebih rajin di dapur..

Esok.. Kami rakan sekolah nak buat potluck.. Masing masing bwk mknn sendiri... Ada yang bwk kari kambing, gulai daging.. Dan ada gak yang tempah nasi beriani.. Aneka juadah. Dieyna pulak nak bawak puding buih.. Minta bantuan sepupu lah.. Dieyna tolong tolong mana yang perlu je..

Enak di makan sejuk bersama kuah koktail... Korang cuci mata dah ler ye.. Nak resepi !eh jer... Nti bg yer..next entri

17 Blogger Bersuara:

mama aryan berkata...

uish sedap tu makan sejuk2...dah la sekarang ni cuaca mcm panas sikit

Aine Ainun berkata...

Kak 1st time dengar puding buih...

nanti share ok..=)

KY Atie berkata...

eemmm....sedap, KY pun suka, bak sini sikit bolehhh

Che Rosliza Che Mat berkata...

sedapnya...dah lama tak wat puding..

Yana Libra berkata...

first time gak dengar puding buih..hehe..tgh hari tadi pun staff2 perempuan ofis sata buat potluck gak..best gak dapat makan macam2~~ :D

lelamaisara berkata...

wah sedapnye kak..buat berbuka esok sedap ni..:)

Deqla Manjew berkata...

perghhh mengancam nmpknya.. terliur sudah.. hoho...

Rosmiza Ali berkata...

Sedapnya pud9ing buih.. One of my favourite tu kak.. Cepat2 share resepi.. Boleh buat pencuci mulut bulanm puasa ni.. =)

Cik Aini berkata...

ooo puding buih..td memula konpius jap apa tu puding buih.hehehe
nmpk sejuk je keronkong bila makan.haish mcm sedap la kak :)

selamat berpuasa k.Dieyna :)

are_lin@yu berkata...

sdapnya tgk xpnh try lg ni.hehe

aReLaN berkata...

huhuhu..puding buih. first time dengar.

N.Aima K berkata...

Nak resepiiiii!!!!

Salam ramadhan kak dieyna :)

Chic Na berkata...

nak resepi kak.. boleh cuba buat utk berbuka.. hihi..

9n0L4 berkata...

mane resepi nyeeeeee kak oi. hehe.

LYAfrina berkata...

sedapnyer kak

Cinta Misteri berkata...

wahhh...bestnya gathering. mesti ada byk juadah bila masing2 bwk ber pot pot

Cik Nur™ berkata...

yg kuning2 tu la pudingnya yea..
mcm mentega je nur tgk...

mcm aiskrim pun ada..

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT