Sabtu, 15 Jun 2013

Cara mudah nak dapatkan air bersih...

Kat rumah kita, memang kita pakai penapis air.. Nak suling bendasing yang tak kelihatan dengan mata kasar. Tapi, kalau kita pergi melancong ke mana- mana.. Pasti sukar nak dapatkan air berkualiti macam di rumah kita. Kadang tu, air terasa payau, nampak kuning.. tapi nak taknak telan juga.. 

Shaklee ada satu produk yang sangat menarik... Yang bestnya.. boleh dibawa kemana sahaja kita pergi... 

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat

Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!

Hanya beberapa sen bagi seliter air


Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak

* credit : wonderful life e-shoppe
Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 




Ringan dan mudah dibawa


Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


Video di bawah ni boleh menjelaskan lagi cara penggunaan Get water filter ni



HARGA PASARAN UNTUK GET WATER FILTER NI 

RM460 (SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM483 (SABAH/SARAWAK)

Jika ada yang benar- benar berminat... Dieyna boleh bagi harga paling best.. BUKAN HARGA DI ATAS.. Harga special... memang terendah di pasaran.. Kalau nak tahu HARGA YANG DIEYNA TAWARKAN.. tinggalkan je komen ataupun terus berhubung melalui

WHATSAP/ SMS/ LINE/ VIBER ke 
0192481068

KALAU ADA FACEBOOK ,
JEMPUTLAH BERKUNJUNG KE




16 Blogger Bersuara:

Etuza Ezawarna berkata...

wah penapis yang mudahdipakai dijamin ..semoga murahrezeki..

Cik Nur™ berkata...

waaa..sempoi ehh..
mudah dan cepat yg pastinya..

QasehnyaRania berkata...

menarik buat i tertarik u

Deq's Qienz berkata...

wahh cm bagus je produk niihhh

izan mama mia berkata...

menarik..tapi agak mahal...

Deqla Manjew berkata...

menarik..tp mahal la.. hahahhaa... ;p

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

bagus la penapis ni tp...dah beli penapis air brand lain lak.

~ NANA ~ berkata...

menarikkk!

Arina Shamsul berkata...

wah..best! best! tak sabar menanti kedatangannya..:)

Aine Ainun berkata...

ada rezeki nanti boleh beli..=))

Etuza Ezawarna berkata...

datang lagi...moga sentiasa dimurahkan rezeki ..

Solehah Shamsuddin berkata...

jug ni cantik n efektif,tp solehah xmmpu nk beli lg.hehe

QasehnyaRania berkata...

as-salam.akak
wisya tu anak jagaan saya dulu .masa kat jb. hihi

Si Matatajam berkata...

Mmg best..patut la big Boss kita beli yek kak Dieyna

BUNDA a.k.a KN berkata...

menarik jugak produk ni..

Nazayiena Ayiena berkata...

Bagusnya penapis air nie senang nak bawa travel.

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT