Rabu, 19 Jun 2013

Alhamdulillah... rezeki JUN

Bulan Jun ni... Dieyna banyak terima berita gembira... 

1. Ingat tak dulu.. Dieyna pernah cerita pasal temuduga naik gred tu... Dua hari lepas, Dieyna sudah ditawarkan gred baru bermula 2 Januari 2013... Alhamdulilah.. dari DG29 ke DG 32 dan sekarang DG41.. naik selangkah demi selangkah... Lulus temuduga tu tahu dah lama, awal bulan Februari lagi tapi Dieyna tak story dalam ni sebab awal bulan Februari tu... mood BLOGGING terbang ke LAUT... Sekarang baru nak kongsi... 

Bukan mudah nak kejar semua ini.. Kena sambung belajar sebab nak upgrade sijil yang ada.. Daripada DIPLOMA upgrade ke DEGREE... Bukan sekejap masanya... 
2001 --> Diploma.. 
2006 --> baru dapat peluang sambung DEGREE...
2010 --> dapat hasil penat lelah belajar... 
2011 --> Layak ke dg32 sebab dah berkhidmat selama 10 Tahun....dan baru leh apply SPP DG41
2012 --> Hujung tahun baru dapat panggilan temuduga..
2013 --> Februari baru tahu result TEMUDUGA ... LANTIKAN DIPERAKUKAN
2013 --> Jun baru dapat TAWARAN... lantikan bermula 2 JAN 2013.....





2. Rasanya semua rakan blogger Dieyna yang pernah hadir ke blog ni secara senyap atau meninggalkan jejak tahu bahawa Dieyna telah menjadi agen Shaklee yang berdaftar dengan id 932071.... Dieyna mengambil suplemen SHAKLEE bermula November 2012... Masa tu tak jadi ahli lagi... Dieyna register ahli SHAKLEE pada FEBRUARI 2013..  Jadi ahli pun sebab nak beli untuk diri sendiri... Bila dah nampak kesan pada diri sendiri... Dieyna memberanikan diri untuk berkongsi perihal Shaklee kepada rakan- rakan dan saudara- mara... Maka, bulan Mac tu agak rancak Dieyna buat pembelian, kemudian dapat bonus pertama.. 2 angka je pun.. hehe tapi rasa seronok.. Bulan April, pembelian makin rancak.. Bonus lagi bertambah.. Akhir Bulan April, ada sahabat nak join.. kami mulakan perkongsian info lebih rancak pada bulan Mei... Alhamdulillah... BULAN JUN... Bulan yang indah... Dieyna berjaya dapat BONUS 4 angka... dan juga naik rank.. SUPERVISOR... tengkiu Zie.. tolong akak.... Dieyna jugak berjaya mendapat CASH INCENTIVE kerana berjaya naik pangkat. ... Alhamdulillah... Rezeki lagi... 
Saje je tak blurkan nilai cek tu.. Nak bagi semangat pada yang melihatnya...

Selain surat dan penghargaan wang ringgit di atas, Dieyna juga layak untuk kumpul POINT bagi pakej 
Umrah.... Akan fight untuk ini...

Korang pun boleh rasa semua ni... Boleh join DIEYNA dan sama- sama menuju ke  impian...

Kalau kita berusaha.. Kita pasti mendapatnya.. 

YAKIN DENGAN REZEKI YANG ALLAH BAGI 
CUMA KITA PERLU TEROKA KERANA REZEKI TU 
TAK DATANG CARI KITA.. KITA YANG PERLU BERUSAHA MENDAPATNYA..
INSYA ALLAH...
ALLAH MAHA PEMURAH.. 



11 Blogger Bersuara:

Solehah Shamsuddin berkata...

wah boleh kumpul mata utk dpt pegi umrah? mmg best ni.tahniah akak.murah rezeki akak :)

Rosmiza Ali berkata...

Tahniah kak! Terima kasih juga sebab memperkenalkan Mieza dengan Shaklee dengan lebih dekat.. Rasa rugi plak tak join dari awal2 dulu.. Sebenarnya ada kawan skolah lama pernah ajak Mieza join SHaklee ni dari tahun 2007 lagi.. Tapi masa tu masih tak kenal sangat dengan Shaklee.. Baru2 ni je baru betul2 kenal.. =)

Cik Nur™ berkata...

Alhamdulillah..Murah rezeki akak.. :)

Chic Na berkata...

Alhamdulillah. semoga berterusan kak.. rezeki baby agaknya. ;)

Mrs Velentine berkata...

alhamdulillah murah rezeki

Deqla Manjew berkata...

alhamdulillah.. tahniah ye kak.. moga terus sukses.... =)

are_lin@yu berkata...

murah rezeki akaka..thniah kak.alhamdulillah rezeki ank2 kan..

Aine Ainun berkata...

Thaniah kak. saya tumpang gembira...

teruskan usaha akak...=)

Deq's Qienz berkata...

betul rezeki mmg anugerah allah tp kite kena juga brusaha kan..smg akk terus sukses ya.

aReLaN berkata...

huhuhu..murah rezeki kan. memang ALLAH dan janjikan rezeki buat mereka yang rajin berusaha kan.

lelamaisara berkata...

alhamdulillah rezeki...:)

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT