Jumaat, 21 Disember 2012

Temuduga @ Hotel Seri Malaysia



Alhamdulillah.. segalanya berjalan lancar walaupun hati ini sangat risau dan berdebar - debar.. Macam-macam perkara bermain di fikiran.. risaukan dokumen tidak lengkaplah.. risau tidak dapat jawab dengan baiklah dan macam2 lagi lah...

Bertolak dr Kedah melalui Grik ... sebelum check in di Hotel Seri Malaysia pada pukul 9 mlm... Kami menginap di bilik 343 yang berada di tingkat 2... sebaik sahaja buka je pintu bilik.. bau yang kurang menyenangkan menerpa...Kami ni tidaklah terlalu cerewet tetapi apa salahnya karpet dalam bilik tu disembur febreze .. takdelah timbul bau hapak...nak guna iron pun kena keluar bilik...huhu

Seawal 7 pagi Dieyna turun ke lobi... Dah ramai dah calon temuduga menunggu. Masing- masing membaca buku catatan dan berbincang...Dieyna pulak cuba juga membaca namun rasa still xingat apa apa..huhu
Tepat 7.30 pagi, kami dipanggil berkumpul di bilik menunggu.. Dokumen disemak mengikut kumpulan dan nombor bilik. Nama Dieyna dipanggil.. berdebarnya Tuhan sahaja yang tahu.. Alhamdulillah dokumen diterima walaupun kekurangan satu sijil transkrip...

Pukul 11.30 pagi, kumpulan kami dipanggil... setiap orang diajukan soalan.. tak perlu berebut- rebut nak bercakap.. Alhamdulillah.. dapat menjawab soalan yang diajukan ... Hampir pukul 1.00 petang.. temuduga selesai... lega.... perut mula terasa lapar...

Perkara yang sangat penting semasa ditemuduga... kita perlu bercakap banyak dan tunjukkan keyakinan diri... skang ni berdebar tunggu result pulak...

Semoga 2013 nanti membawa khabar gembira....

Published with Blogger-droid v2.0.9

19 Blogger Bersuara:

are_lin@yu berkata...

intwrview kerja ka kak?moga dipermudahkan ya..

Chic Na berkata...

Alhamdulillah. mesti ada khabar gembira tu kak. InshaAllah. :)

Deq's Qienz berkata...

alhamdulillah.gud luck kak.

Karukord Jagau's berkata...

semoga berjaya :)

etuza berkata...

temuduga naik pangkat ke cikgu? atau DG upgread lagi ke..heheh terasa nak bizybody..hahaha

Cinta Misteri berkata...

Temuduga utk apa ni dieyna. Goodluck yep

Rohani Hashim berkata...

InsyaALLAH...aamiin

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah...selesai sudah ye kak...

Si Matatajam berkata...

Cubit2 manja utk akak

Deqla manjew berkata...

Intebiu naik pangkat skaligus naik gaji yer..hihi..alhamdulillah bole jwb...insyaAllah kak..moga ada la khabar gembira tu..

9n0L4 berkata...

inteviu naik gred la ni kan. hehe.

Cik Aini berkata...

betul2 :)
keyakinan diri tu penting..yg tu kdg2 dorang nk tgk even jwpan kita tu x bapa nk tepat pun.hehehe

Nora Karim berkata...

interview apa ni... apa pun moga segalanya dipermudahkan Allah... Amin...

aku HaniAsyira berkata...

interviwe apa ni kak.. moga2 berjaya ei

Cik Nur berkata...

insyaALLAH..ada pkahabaran gembira untuk 2013 nanti.. :)

N.Aima K berkata...

all the best kak!!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

moga berjaya yer kak :-)

dya bunga berkata...

alhamdulillah..selesai juga

Mrs Velentine berkata...

temuduga apa ni kak??apapun semoga berjaya

Google+ Followers

Siapa saya??

Foto saya

Pengedar bebas SHAKLEE bagi kawasan PAKA, DUNGUN dan KEMAMAN. Penghantaran melalui POS ke SELURUH MALAYSIA
DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT